askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Michael Jackson de colectie!

Michael Jackson de colectie!

1/16993
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Toti cei care l-au iubit pe Regele Muzicii Pop pot fi acum mai aproape de el!

Pe site-ul www.getmusic.ro/michaeljackson/ Universal Music si Bravado au onoarea sa va ofere colectia exclusiva de tricouri Michael Jackson.

Trei modele noi ce il omagiaza pe Megastar, impreuna cu CD-uri din perioada de inceput a carierei sale, toate pe www.getmusic.ro/michaeljackson/

Michael Jackson si-a inceput cariera alaturi de fratii sai la label-ul Motown in 1968, prietenia sa cu fondatorul Motown, Berry Gordy devenind legendara.

In copilarie, Michael a fost intodeauna mai presus de varsta sa. Avea o cunoastere de sine incredibila. Nu mi-am facut niciodata griji ca nu va fi cel mai bun. Era ca fiul meu, Era bland, sensibil si avea doua personalitati. Atunci cand nu era pe scena, era iubitor, plin de respect si timid. Cand insa se suia pe scena, prelua controlul si nu iti venea sa crezi ca este aceeasi persoana,

Michael a fost si va ramane unul dintre cei mai mari artisti din toate timpurile. A fost exceptional, artistic si original. Si-a dat inima si sufletul prin muzica sa,, declara Berry Gordy la aflarea disparitiei Megastarului.

Pe www.getmusic.ro/michaeljackson/ ai posibilitatea acum sa cumperi albumele Motown ale lui Michael Jackson: Michael Jackson Gold, Michael Jackson Collour Collection, Michael Jackson ¬ The Motown Years (50), Jackson 5 Gold si Jackson 5 The Ultimate Collection.