askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Mariah Carey lanseaza Obsessed

Mariah Carey lanseaza Obsessed

1/17011
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Primul single de pe noul album semnat Mariah Carey, MEMOIRS OF AN IMPERFECT ANGEL, se numeste Obsessed si a fost lansat in aceasta saptamana in Statele Unite. Artista este cat se poate de entuziasmata de noul sau proiect muzical. Pe contul sau de Twitter, Mariah a declarat: ¬Sunt incantata¬serios, acesta este unul dintre cantecele mele preferate. Imi place la nebunie albumul. Sunt absolut vrajita de ce a iesit. Abia astept sa il ascultati si voi¬.

Mai intai a fost emanciparea (Emancipation of Mimi), apoi energia si puterea (E=MC2) si acum vin memoriile unui inger imperfect (MEMOIRS OF AN IMPERFECT ANGEL), cel mai nou album al superstarului international, Mariah Carey, ce se va lansa pe 25 august.

Videoclipul primului single, Obsessed, va fi regizat de Brett Ratner, cel care a mai colaborat cu Mariah in trecut la videoclipurile pieselor I Still Believe, It¬s Like That sau Heartbreaker.

MEMOIRS OF AN IMPERFECT ANGEL, cel de-al 12- lea album din cariera artistei se lanseaza dupa E=MC2 (un material rasplatit cu discul de platina) si The Emancipation Of Mimi (album ce s-a vandut in 10 milioane de exemplare), albume ce au debutat pe primul loc in Statele Unite.

MEMOIRS OF AN IMPERFECT ANGEL, disponibil din august si in Romania!