askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Margineanu & Band concerteaza la Hard Rock Cafe

Margineanu & Band concerteaza la Hard Rock Cafe

4/45279
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Dupa un concert sold out in primavara, Mihai Margineanu si neobosita sa trupa live revin la Hard Rock Cafe joi, 3 octombrie 2013, pentru inca un show incendiar plin de piese care mai mult ca sigur va vor ridica de pe scaune! Eveimentul este prezentat de Samsung si de SEENOW!

Mihai Margineanu este unul dintre cei mai prolifici artisti de folk iar muzica sa este inspirata, printre altele, de folclorul urban, alte piese sunt preluari ale unor cantece vechi de pahar dar Mihai intotdeauna a avut grija sa ne capteze si cu piesele sale proprii.

Versurile sunt adeseori explicite, in dulcele sau stil propriu. Desi s-a lansat in muzica destul de tarziu, la varsta de 36 de ani, piesele sale au avut un succes la public aproape instant.

Vino la Hard Rock Cafe pe 3 octombrie sa asculti piese precum "Ma iubeste femeile", "Zarita", "Gore din Chitila","Jeana","Aviatia" sau "Melci, scoici, raci, craci" !

Poti viziona in direct evenimente din Hard Rock Cafe, chiar de pe canapeua ta, prin aplicatia Seenow, numai pe Samsung Smart TV. Prin acest parteneriat, Seenow si Samsung Smart TV extind conceptul TV-on-demand prin aducerea concertelor live la tine acasa. Utilizatorii pot viziona aceste evenimente atat in direct cat si inregistrate, vizionarea fiind gratuita in sectiunea FREEZONE..

Biletele pentru concertul Bestmusic cu Margineanu & Band din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro dar si la Hard Rock Cafe.

Acestea costa 60 de lei cu loc la masa si 80 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei.

Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online sau cu Paypal) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP.

Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact[at]iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).

www.seenow.ro/evenimentelive

Parteneri media: Magic FM, Mixtopia, Ziare.com, 220.ro, ele.ro, eva.ro, Zonga, trilulilu.ro, cinemagia.ro, Sapte Seri, Iconcert, Urban, InfoMusic si Studentie.ro

Sursa: comunicat de presa