Maestrul Tudor Gheorghe continua traditia concertului ?Degeaba?
1/10833
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
O noua reprezentatie imperiala a concertului ¬Degeaba¬ va fi prezentata la Sala Palatului, in interpretarea inconfundabila a maestrului Tudor Gheorghe. Intr-o atmosfera de gala, spectacolulᅡ va marca incheierea periplului sau cultural-artistic din acest an si implinirea a 24 de ani de la revolutie.
Pe 22 decembrie, Tudor Gheorghe, artistul care canta despre durerile, bucuriile, amarul si dragul acestui popor, revine pe scenaᅡ in acompaniamentul unei orchestre impunatoare spre a le darui dragilor sai spectatori cantece cu o puternica incarcatura emotionala. Cei prezenti vor putea asista la una dintre cele mai grandioase productii artistice prezentate de un artist roman, desfasurata sub bagheta dirijorului Marius Hristescu si in acompaniamentul celor peste 100 de muzicieni.
In vremea cand lumea era speriata, nestiind ce, cum si incotro, in clipele disperate cand la Europa Libera se transmiteau stiri despre evenimentele de la Timisoara, maestrul Tudorᅡ Gheorghe, artistul interzis al acelui moment, a pus pe hartie versuri ce ii cutremura si astazi pe toti romanii:

¬Primeste-i Doamne ¬n casa ta/Pe cei ce vin din Timisoara/Ei sunt ofranda cea mai grea/Pe care ti-o trimite tara.¬
De aici, a pornit ideea unui spectacol de geniuᅡ - ¬Degeaba¬. Singurul act de razvratire prin muzica fata de peisajul politic autohton, un adevarat manifest la care publicul doritor participa de la un an la altul intr-un numar impresionant.

Biletele pentru concertul ¬Degeaba¬ potᅡ fi achizitionate de la stand-ulᅡ Unirea Shopping Center etj.2, din magazinele EuroGsm, de la Sala Palatului, Libraria M.Eminescu si online prin www.vreaubilet.ro .

Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza:

VIP: 185 Ron
Cat. 1: 165 Ron
Cat. 2: 120 Ron
Cat. 3: 90 Ron
Cat. 4: 75 Ron