askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Madonna, show in Rusia

Madonna, show in Rusia

1/17445
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00

Cu ocazia turneului pe care Madonna il intreprinde prin lume, ea a ajuns si la Moscova, unde a cantat in fata a 50.000 de oameni. Bineinteles ca show-ul ei nu a fost influentat de nimeni si nimic, ea ramanand pe pozitii si organizand totul exact asa cum ii place.

Scena crucificarii, care a facut ca Madonna sa fie blamata de biserica si nu numai, a fost pusa in scena din nou. Asta chiar daca ortodocsii din Moscova au dezaprobat vehement acest lucru. Cu toate ca multi au fost nemultumiti, concertul a fost un succes si cei 50.000 de spectatori au aplaudat-o indelung pe cea care se bucura inca de o popularitate fara margini.

Biserica Ortodoxa Rusa a lansat inainte de concert un apel de boicot, dar se pare ca aceste lucruri nu le mai reusesc rusilor ca inainte. Interesul pentru concert chiar a crescut dupa apelurile Bisericii Ruse, astfel incat Madonna a concertat "cu sala plina".

Unde sunt astfel de manifestari apar si bisnitarii, dornici mereu de profit, asa ca un bilet la concert, care in conditii normale costa in 55 si 370 de dolari, a ajuns la vanzare la un pret de aproximativ 3000 de dolari. Bineinteles ca pretul a fost cam piperat si bisnitarii rusi au ramas cu ele.

Politia a fost prezenta in numar mare, dar nu au avut loc evenimente nedorite, in afara unui protesc al catorva din cei prezenti la fata locului. Dupa incheierea concertului, politia a declarat ca doar 23 de persoane au fost retinute, dar in general pentru consumul in exces de bauturi alcoolice, si nicidecum pentru infractiuni mai grave.

Urmatoarele concerte ale divei vor avea loc in Japonia, unde este asteptat un numar impresionant de fani, dar si o mai mare acalmie decat a fost in Rusia.

Mihai Popescu, Editor Askmen.ro

Cauta in site