askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Loredana - show magic la Sala Palatului

Loredana - show magic la Sala Palatului

calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Da, e Magic!!! Asa se numeste concertul meu de pe 23 noiembrie, la Sala Palatului! Va pregatesc un spectacol inedit, surprinzator, irepetabil, cu cantece noi si vechi alaturi de invitati super speciali! Asigura-te din timp ca vei avea locul tau in sala! Va fi Magic!!!

Loredana va sustine in noiembrie, la Sala Palatului, pentru al doilea an consecutiv, un concert care se anunta a fi evenimentul muzical al toamnei in Romania.

Concertul sustinut anul trecut a fost sold out, iar artista a impresionat publicul cu o productie grandioasa si un spectacol inedit. Succesul extraordinar de care s-a bucurat si dorinta fanilor de a retrai experienta unica a show-ului marca Loredana au determinat-o sa pregateasca si in acest an un show spectaculos la Sala Palatului, stabilind, astfel, bazele unei noi traditii concertistice.

Nu ratati sambata, 23 noiembrie, ora 20.00, la Sala Palatului, un show de Super Star: Loredana - MAGIC!

Biletele se gasesc la casa de bilete a Salii Palatului, in Librariile Adevarul, Mihai Eminescu, Humanitas, Carturesti, Magazinul Unirea (parter), Statia de metrou Unirii 1, Magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, Flanco, Magazinele Diverta, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.eventim.ro.

In functie de categorie, biletele se pot achiziona la pretul de: 250 lei
categoria VIP, 200 lei categoria I, 150 lei categoria a II-a, 100 lei
categoria a III-a, 70 lei categoria a IV-a.

 

Cauta in site