askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Limp Bizkit canta in Romania

Limp Bizkit canta in Romania

1/17005
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Limp Bizkit, Queensryche si Saga vor concerta pe 28 iunie 2009 in locul in care fusesera programate initial ¬ Arenele Romane.

Organizatorii au pus la punct si o promotie speciala care sa permita accesul la festival pentru cat mai multi iubitori ai genului: incepand de sambata 20 iunie, va exista o noua categorie de pret: un bilet va costa 99 ron.

¬Dorim sa facem totul pentru a permite unui public de rock cat mai numeros sa se bucure in cele mai bune conditii de cele trei recitaluri pe care le-am pregatit pentru prima editie a festivalului Rock The City¬ a declarat Denise Sandulescu, Director General al firmei organizatoare, D&D East Entertainment. ¬Pentru posesorii de bilete din categoria de 130 respectiv 150 ron, vom amenja o zona speciala de tip VIP cu vizibilitate foarte buna si unde vor beneficia de cateva extra servicii¬ a completat doamna Sandulescu.

Programul festivalului este urmatorul:

- ora 14:00 ¬ se deschid portile
- ora 17:00 ¬ SAGA
- ora 18:30 ¬ QUEENSRYCHE
- ora 21:00 ¬ LIMP BIZKIT

Festivalul ¬Rock The City¬ este un eveniment organizat de firma D&D East Entertainment impreuna cu Marcel Avram, unul dintre cei mai importanti promoteri internationali.

Biletele pot fi procurate din magazinele Diverta si Germanos dar si pe Eventim.ro, Ticketpoint.ro, Blt.ro si Bilete.ro

Partenerii media ai acestui eveniment sunt: Prima TV, metropotam.ro, port.ro, Radio3net.ro, Sapte Seri, metalhead.ro, Heavy Metal Magazine, Sunete, Maximum Rock, RGC si bestmusic.ro