askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  LIBERTY PARADE 2011

LIBERTY PARADE 2011

1/16833
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Liberty Parade 2011 este foarte aproape de editia cu numarul 11. Un eveniment incendiar marca Radio21, ce va fi organizat pe data de 30 iulie 2011 pe plaja dintre Venus si Saturn.

O manifestare muzicala de senzatie ce il va avea invitat special pe Sharam, care promite cea mai mare nebunie dance din Romania!

Liberty Parade 2011 este cel mai mare eveniment dance de strada din Romania si se pregateste sa surprinda din nou pe totii fanii genului. Acestia sunt alaturi de evenimente de 10 ani si sustin Liberty Parade in fiecare an.

Pe 30 iulie 2011, RADIO 21 porneste caravana oamenilor lipsiti de griji si complexe, veseli si nonconformisti, cu costume fistichii, frizuri demente si machiaje stridente, gata sa vibreze pe ritmurile muzicii house, pe plaja dintre Venus si Saturn.

Camioanele ce vor pleca in cautarea distractiei supreme vor fi "incinse" de:

Cristi STANCIU & Matteo // Claudio CRISTO // Bogdan POPOVICIU & DJ Xander

DJ DARK // Mahony // Proof // Paul TIRTIRAU

DJ KRUGER // Marika // Rhadow

De nebunia dance ce porneste seara pe scena Liberty Parade se ocupa:

Christian GREEN // NTFO // ALLEN

Request 629 // Adrian EFTIMIE // Vali BARBULESCU (VAL LAVILLE)

DJ Optick // SHARAM // Vika JIGULINA // Raoul RUSSU

Invitatul special al acestei editii LIBERTY PARADE este SHARAM!

Acesta este un DJ ce s-a nascut la Teheran, un producator si director de label, Sharam Tayebi a facut parte din Deep Dish, alaturi de Ali "Dubfire" Shirazinia.

La 41 de ani, Sharam (al carui nume inseamna modestie in limba persana), este unul dintre cei mai apreciati artisti din zona progressive house. Producatorul din Teheran are la activ un premiu Grammy si o impresionanta lista de hit-uri lansate si apreciate de clubberii din intreaga lume.

Intregul eveniment Liberty Parade 2011 va fi transmis live de catre televiziunea Music Channel Romania si va avea ca parteneri pe Pepsi, Kent, Primaria Municipiului Mangalia si Music Chanel Romania.

Camioanele vor fi asigurate cu ajutorul firmei Umatrucks, iar securitatea in zona va fi monitorizata de firma Force 1.