askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  LESKO nu poate!

LESKO nu poate!

1/17577
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00


In dubla calitate de cantaret si compozitor, Laurentiu Duta de la 3SE a declarat recent ca o melodie poate deveni hit chiar daca interpretul ei nu are o voce foarte buna.

Melodia "Anycka Maya" cantata de Anna Lesko si compusa de Laurentiu Duta face ravagii in Romanian Top 100. In ciuda celor care spun ca frumoasa rusoaica suplineste lipsa vocii cu prezenta ei sexy, melodia se mentine de aproape o luna de zile pe primele trei locuri intre cele mai difuzate cantece la radiourile romanesti. Cu toate acestea, Anna a demonstrat ca este adepta play-back-ului si ca nu poate face fata unui recital live. Anul trecut ea a facut playback pe scena festivalului de interpretare Callatis si a refuzat sa cante o piesa live alaturi de In-Grid, pe motiv ca nu stie limba cantaretei franceze. Mai mult, in spectacolele pe care le-a avut in tara, Anna Lesko a fost nevoita sa se dezgoleasca mai mult pentru a distrage atentia publicului care o huiduia pentru ca falsa.

A VENIT SI A CERUT
Atunci care este secretul succesului de care se bucura cantareata Mai ales ca si Laurentiu Duta, compozitorul melodiei "Anycka Maya", pare sa aiba ceva retineri in ceea ce priveste calitatea vocii Annei Lesko. Surse din anturajul compozitorului ne-au povestit ca Laurentiu a fost intrebat la un moment dat daca fosta iubita a lui Irinel Columbeanu are voce, iar Laurentiu a spus ca din butoane poti scoate orice, numai bani sa fie. Componentul trupei 3SE ne-a declarat ca are putine voci preferate pentru care compune din placere. Laurentiu le-a oferit personal colaborarea cantaretelor Elena (ex-Mandinga), Nico si Andreea Banica. Restul de 90 la suta dintre interpreti vin la el pentru piese. Iar Anna Lesko se incadreaza in categoria celor care au venit si au cerut. Duta a compus noua melodii pentru albumul "Ispita" al interpretei.

ghost10dgt, Editor Askmen.ro