askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Lenny Kravitz lanseaza albumul cu numarul 9

Lenny Kravitz lanseaza albumul cu numarul 9

1/16855
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Isterie si euforie maxima pentru fanii artistului Lenny Kravitz. Acesta a anunta de curand ca isi va lansa un nou album, care se va numi ¬Black and White America¬.

Preconizat sa apara pe piata in luna august, noul album este asteptat cu sufletul la gura de catre sustinatorii infocati ai artistului.

Ca asteptarea sa nu mai fie atat de grea pentru fani, Lenny a declarat ca vrea sa lanseze rapid primul single de pe ¬Black and White America¬. Single-ul se numeste ¬Stand¬ si dupa cum spune muzicianul, are toate sansele sa ajung un super hit.

Promovarea noului album va include si un turneu european ce se desfasura pe durata a doua luni.

Romania, desi vizitata in 2008 pentru un concert extraordinar, de aceasta data nu va fi inclusa pe lista tarilor in care se vor desfasura recitalurile.

Vor urma doua luni de octombrie si noiembrie pline de concerte marca Lenny, iar printre norocosi se vor numara francezii, englezii, belgienii, luxemburghezii, nemtii, italienii, elvetienii, polonezii, croatii, austriecii si cehii.

O varianta apropiata pentru fanii din romania este concertul din 15 noiembrie de la Praga. Alta varianta mai este si cel din Treviso, Italia, de pe data de 20 noiembrie, pentru care cei cu buget redus pot opta chiar pentru un zbor low-cost direct.

Pe numele sau complet, Leonard Albert ¬Lenny¬ Kravitz, este un foarte cunoscut cantaret, compozitor si producator american.

Artistul este originar din New York si este nascut pe data de 26 mai 1964.

Muzica sa are influente din diverse stiluri de muzica precum rock, soul, folk sau fuck si raggae.

Castigator, patru ani la rand, al premiului Grammy pentru Best Male Rock Vocal Performance, Lenny a vizitat si Romaia, pe data de 26 iulie 2008, in cadrum turneului sau de promovare a albumului ¬It's Time For A Love Revolution¬.

Daca vrei sa fii la curent cu cele mai noi informatii despre Lenny, o poti face urmarind profilul oficial al artistului de la adresa: http://www.facebook.com/lennykravitz.