askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Lady GaGa lanseaza The Fame Monster

Lady GaGa lanseaza The Fame Monster

1/16957
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Lady GaGa a anuntat lansarea materialului The Fame Monster, o noua versiune a albumului sau de debut, The Fame, ce s-a vandut in 4 milioane de exemplare. Materialul include pe langa tracklisting-ul original si alte opt piese noi. The Fame Monster va fi disponibil incepand cu 24 noiembrie.

Lady GaGa declara: ¬Pe noul material The Fame Monster am scris despre toate temele pe care le-am omis pe albumul de debut.

In ultimii doi ani am calatorit in intreaga lume si anumite idei au ajuns sa ma bantuie, fiecare regasindu-se in cantecele de pe acest material nou: sexul, alcoolul, dragostea, moartea sau singuratatea sunt ca niste monstri ce m-au urmarit obsesiv in ultima perioada.

Mi-am petrecut multe nopti in Europa de est, iar acest material este un experiment pop ce include beat-uri gotice/industriale, melodii dance ce amintesc de anii ¬90, obsesii pentru ritmurile pop ale anilor ¬80. Am compus noile piese in timp ce ma uitam la TV la diverse prezentari de moda fara sonor si trebuie sa recunosc ca muzica mea a fost ca un fel de soundtrack pentru ele.

Am scris si o balada pentru acest album, Speechless, un cantec pentru tatal meu, despre care cred ca este piesa mea preferata dintre toata compozitiile mele de pana acum. Am scris fiecare melodie in timp ce ma aflam in turneu ¬ nu e niciun cantec care sa vorbeasca despre bani, faima. Am compus pentru fanii mei, asa ca ca am scris despre lucrurile care ne leaga¬.

The Fame Monster este un dublu disc al carui artwork a fost realizat de renumitul fotograf si designer Heidi Slimare. Noul material va avea doua variante de coperta ¬ una pentru editia standard, cealalta pentru cea super - deluxe. Aceasta din urma va avea forma unei reviste glossy si va fi lansata chiar inainte de sarbatori, incluzand fotografii in premiera cu Lady GaGa.

Primul single, Bad Romance, este produs de RedOne si va fi disponibil incepand cu 19 octombrie.

Printre cei care au colaborat la noul material se numara Teddy Riley, Rodney Jerkins, Ron Fair si Fernando Garibay.

The Fame Monster, din 24 noiembrie si in Romania!