askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Lady Gaga lanseaza Heartbeats by Lady Gaga

Lady Gaga lanseaza Heartbeats by Lady Gaga

1/16965
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
MONSTER si BEATS, marca inregistrata de DR. DRE, anunta lansarea primei linii de produse realizate in colaborare cu Lady GaGa:¬HEARTBEATS BY LADY GAGA¬, o colectie de casti-bijuterii.

Dr. Dre, Jimmy Iovine si compania Monster continua linia Beats By Dr. Dre, adaugand o noua gama de casti ce poarta amprenta stilului inconfundabil Lady GaGa si ofera calitate audio exceptionala.

Legendarul artist si producator Dr. Dre, Presedintele Geffen A&M Records, Jimmy Iovine, si compania Monster, liderul pe piata internationala in accesorii audio/video, anunta lansarea oficiala a produsului Heartbeats by Lady GaGa, cea mai recenta linie din gama de casti Beats by Dr. Dre lansata de Monster.

Heartbeats by Lady GaGa sunt proiectate sa ofere toata muzica pe care interpreta si-a dorit ca fanii sai sa o asculte, beneficiind de o claritate sonica extraordinara. Design-ul inspirat din creatiile cantaretei, a fost realizat cu participarea directa a lui Lady GaGa, fiecare detaliu fiind o reflectie a stilului sau.

Lady GaGa explica ce a motivat-o sa se implice in acest proiect: ¬In mijlocul noptii adesea ma gandesc si imi marturisesc trei lucruri: as muri daca mi s-ar interzice sa scriu, sa iubesc sau sa fac moda. Heartbeats reprezinta chintesenta mea ca artist, si ceva in plus: SOUND-ul. Purtati castile Heartbeats, iubiti-va si sarbatoriti muzica in orice forma a sa¬.

Scopul din spatele liniei de casti Beats by Dr. Dre de la Monster a fost intotdeauna de a imbunatati calitatea sound-ului si de a asculta muzica in forma in care artistii au creat-o. Jimmy Iovine, presedintele Geffen A&M Records a lucrat indeaproape cu Dr. Dre si directorul companiei Monster, Noel Lee, pentru a redefini sound-ul castilor Beats by Dr. Dre si pentru a asigura publicul ca viziunea lui Lady GaGa asupra sunetului si stilului este reflectat in produsul final.

Heartbeats by Lady GaGa sunt destinate sa ofere utilizatorilor un set de casti de cea mai buna calitate cu un design chic asemanator unor bijuterii.