askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Lady Gaga apare nud in clipul de promovare al turneului "Fame Kills"

Lady Gaga apare nud in clipul de promovare al turneului "Fame Kills"

1/16961
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Lady Gaga, bust gol, privire apatica, buze senzuale, slow motion, o mana de culoare¬.exact ingredientele unui teaser menit sa anunte viitorul turneu al cantaretei, intitulat ¬Fame Kills¬.

Clipul de mai jos a fost postat pe blogul lui Kanye West sub titlul: ¬Ce s-a intamplat cu toate starurile rock Faima le-a ucis!¬

Cei doia rtisti au anuntat in aceasta primavara ca vor sa colaboreze pentru un viitor turneu. Recent, cei doi au anuntat ca au stabilit si data inceperii acestuia, pe 10 noiembrie in Phoenix, Arizona si se va incheia pe 24 ianuarie 2010 in Texas, la Dallas.

Colaborarea dintre cei doi este vazuta de catre presa ca una minunata, tinand cont ca Lady GaGa si Kanye West sunt ca doua picaturi de apa identice: avizi de succes, noncomformisti in declaratii si excentrici pana la extreme.

<embed width="450" height="366" src="http://video.askmen.ro/embedded/oiEmA73olbf" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash"></embed>