askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Kylie Minogue canta la Bucuresti in 2008

Kylie Minogue canta la Bucuresti in 2008

1/17615
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Bomba sexy Kylie Minogue vine in mai la Bucuresti! Diva, ce a cucerit intreaga lume, va sustine un concert pe stadionul Cotroceni in data de 17. Spectacolul face parte din turneul KYLIEX 2008, prin care artista isi promoveaza albumul X. Pentru concertul lui Kylie Minogue din Marea Britanie, biletele s-au vandut in 30 de minute.

Desi in 2005 a fost diagnosticata cu cancer la san, artista a reusit sa invinga boala si sa revina pe scena mai stralucitoare ca niciodata. Ea si-a reluat in noiembrie 2006 turneul intrerupt din cauza bolii, iar in 2007 a scos pe piata albumul `X`, pe care il promoveaza printr-un nou turneu mondial.

Tot in 2007, Muzeul Madame Tussaud din Londra a inaugurat a patra statuie de ceara care o infatiseaza pe Kylie, singura persoana care are mai multe copii de ceara decat artista australiana fiind Regina.

Cu o cariera de peste 20 de ani, Kylie Minogue a cunoscut succesul in diverse domenii inca de la o varsta frageda. Dupa ce a castigat statutul de star prin intermediul unui serial australian de televiziune, aceasta bomba sexuala de doar 1.54 m a inceput sa flirteze cu topurile muzicale.

Si nu in zadar... pentru ca fiecare album pe care il lanseaza da nastere unui adevarat fenomen mediatic!

Nascuta pe 28 mai 1968 la Caulfield, aproape de Melbourne, in Australia, micuta Kylie Ann Minogue avea sa aiba parte de o viata iesita din comun.

Daca tatal sau Ron ducea viata ordonata a unui contabil, mama sa Carol ¬ era o balerina pasionata care nu visa altceva decat sa-si indrume cele doua fiice Kylie si Dannii spre arta.

Mai multe informatii pe BestMusic.ro