askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Janet Jackson este The Best

Janet Jackson este The Best

1/16955
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Cele mai mari hituri Janet Jackson pe albumul Number Ones!Versiunea internationala a albumului NUMBER ONES se va numi THE BEST si va fi lansata pe 23 noiembrie.

Janet Jackson a vandut mai multe de 100 de milioane de albume in intreaga lume si este una dintre cele mai mari artiste contemporane. Pentru prima data, 33 dintre hit-urile lui Janet ajunse number one, alaturi de noul single, Make Me vor fi disponibile pe un singur material, NUMBER ONES/ THE BEST. Albumul sarbatoreste cariera si talentul uneia dintre cele mai de succes artiste din istoria muzicii.

Cantareata, compozitoare, producator, actrita, dansatoare, Janet Jackson reprezinta toate aceste lucruri si mult mai multe. Detine o lista impresionanta de realizari si ramane pentru multe generatii o infinita sursa de inspiratie. Janet incanta, lumineaza, conduce si iubeste publicul cu povesti despre semnificatia vietii si despre cele mai importante sentimente nutrite de om.

Abilitatile vocale, stilul muzical, coregrafia, versurile si cunoasterea conditiei umane au transformat-o intr-una dintre cele mai importante artiste din lume, devenind un model pentru oamenii de pretutindeni. Prin vorbe si actiuni, a dat un exemplu de generozitate, putere, compasiune si a creat interes in jurul unor subiecte ce s-au dovedit a fi unele dintre cele mai mari provocari ale societatii actuale.

Ca actrita, Janet si-a facut debutul pe marele ecran in 1993 in filmul ¬Poetic Justice¬, in care a jucat alaturi de legenda muzicii hip-hop, Tupac Shakur. Balada sa, Again a fost inclusa pe coloana sonora a filmului si a primit o nominalizare atat la Premiile Globul de Aur, cat si la Oscar. In super hit-ul de box office, Nutty Professor II: The Klumps, Janet a avut a doua aparitie ca actrita in rolul lui Denise Gaines, dandu-i replica lui Eddie Murphy.

Nutty Professor II a fost cel de-al doilea film al sau ce a debutat pe primul loc in box office. In Why Did I Get Married, in regia lui Tyler Perry, Janet a jucat alaturi de acesta si a castigat un premiu Image pentru Cea mai buna actrita in rol secundar. Why Did I Get Married Too, al patrulea film din a carui distributie va face parte Janet va fi lansat in 2010.

Janet este singura artista cu nominalizari la premiile Grammy la categorii ca Dance, Pop, Rap, Rock si R&B, precum si singura cantareata ce a avut number one-uri in toate topurile, exceptandu-l pe cel country. Printre multele premii castigate, se numara si cinci Grammy-uri, o multime de premii MTV, Billboard Music Awarsds si Soul Train Awards. Concertele sustinute de Janet sunt evenimente fenomenale ce stimuleaza toate simturile ¬ mintea, ochii, urechile si sufletul. Coregrafia exceptionala ce atinge perfectiunea a devenit o marca a lui Janet.

Anul viitor, Janet isi va publica prima carte ce ofera o imagine intima asupra vietii sale si a modului in care a facut fata unor probleme legate de respectul de sine. Janet va povesti in cartea sa in premiera despre evenimente din cariera sa in muzica, film si televiziune.

THE BEST, in curand si in Romania!