Iyeoka concerteaza in Romania
1/10868
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
¬Iyeoka trezeste la viata spatiile din jurul nostru, ne serveste drept muza si ne reaminteste de timpul in care eram una cu lumea din jur¬ acele momente in care ne uitam la cerul de un albastru adanc si stim ca suntem si noi acolo¬.

Iyeoka, artista care a facut senzatie cu piesa ¬SimplyFalling¬, va canta in premiera in Romania piese de pe albumul ¬Say Yes¬, la Bucuresti, in Silver Church, 5 noiembrie, si Cluj, la Teatrul National si Diesel Club (7 noiembrie).

Originara din Boston, Statele Unite, Iyeoka are radacini nigeriene pe care le exprima printr-un stil unic, care cuprinde elemente ale muzicii soul,ᅡ R&B, rock, hip hop si jazz.Premiata pentru activitatea sa ca poet si artist cu concerte in intreaga lume, Iyeoka este un omᅡ pentru care poezia si muzica sunt doua moduri de a transmite povesti pline de speranta, care degaja forta interioara, si cantece care renasc ca daruri emotionale complexe catre publicul cu care comunica, pe teme diverse: iubire, feminitate, cultura, lupta sau relatii.

Iyeoka a castigat numeroase premii pentru poeziile sale si a fost invitata ca performing artist la faimoasa conferinta TED Global, la care se intalnesc cele mai inspirationale personalitati ale lumii.

Ea vine in Romania cu piese de pe ultimul sau album, ¬Say Yes¬, care a adus in premiera mondiala conceptul de ¬album care evolueaza¬. Spre deosebire de albumele traditionale, care odata lansatenu se mai modifica, ¬Say Yes¬ este o colectie care, odata cumparata, se imbogateste permanent si ofera acces la noi piese si continut exclusiv Iyeoka pe tot parcursul anului.

¬O intalnire cu Iyeoka inseamna sa-i descoperi spiritul cald, versurile emotionante si spectacolele pline de pasiune, care aduc publicului nu doar bucurie, ci o emotie puternica si deplina¬, spune Mircea Buteanu, manager Diesel Events, producatorul spectacolelor din Cluj.

Iyeoka si-a inceput cariera muzicala creand grupul The Rock by Funk Tribe, un colectiv de artisti care au intretesut poezia ei cu note de jazz, blues, funk si muzica gospel. In 2004, a lansat un album de poezii-cantece, numit Black and Blues si a inceput propriile turnee.

Cel mai recent album al ei, ¬Say Yes¬, a fost lansat in noiembrie 2010 si include hituri precum ¬The Yellow Brick Road Song¬ (cunoscut ulterior si de pe genericul serialului ¬How to make it in America¬), ¬Simply Falling¬sau ¬Say Yes¬.

Iyeoka este o cantareata a carui pricepere si talente vocale lirice ne reamintesc deᅡ Nina Simone, Sade, Lauryn Hill si Amy Winehouse .

Concertul din Bucuresti va avea loc in 5 noiembrie, in Silver Church Club. La Cluj¬Napoca, Iyeoka va sustine doua concerte in seara de 7 noiembrie: primul la Teatrul National din Cluj, incepand cu ora 19:00, iar al doilea in Diesel Club, de la ora 22:00.

Biletele la toate evenimentele sunt disponibile online pe eventim.ro sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti)

Pentru cele doua spectacole din Clujᅡ biletele pot fi achizitonate si de la Diesel Club (Pta Unirii nr 10), Polus Center (Diesel Cafe), Iulius Mall.

Pentru concertul din The Silver Church Club, Bucuresti se pun in vanzare la presale un numar limitat de bilete la pretul de 50 de ron. Detalii legate de accesul la concert,ᅡ informatii referitoare la rezervari si bilete se gasesc la club, Calea Plevnei nr.61.

Detaliile despre evenimentele din Cluj Napoca, pretul biletelor, modul de rezervare, etc. le gasiti pe https://www.facebook.com/dieselcluj sau www.dieselclub.ro.Sursa: Rock Events Production