Intalneste-l peTony MacAlpine la Bucuresti!
4/4989
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Tony MacAlpine si-a inceput turneul european ce promoveaza cel mai recent album al sau lansat in vara anului trecut si autointitulat ¬Tony MacAlpine¬. Fanii romani vor avea ocazia sa-l vada pe celebrul chitarist intr-un concert extraordinar in data de 5 martie, in clubul The Silver Church.

Fanii romani se pot intalni fata in fata cu Tony MacAlpine in timpul sesiunii de autografe pe care acesta o va sustine in aceeasi zi, pe 5 martie, incepand cu ora 14:15 la Guitar Shop (str. Ion Campineanu, nr 5). Intrarea la acest eveniment este gratuita.

Numai sapte norocosi pot achizitiona direct de pe site-ul oficial al chitaristului (http://www.tonymacalpine.com/) pachetul VIP Masterclass care include 45 de minute de masterclass cu Tony MacAlpine, dar si un tricou, un laminat si posibilitatea de a asista la soundcheck. Este de retinut faptul ca in pachetul VIP nu este inclusa si intrarea la concert, pentru aceasta trebuie sa achizitionati un bilet de intrare.

Trupa care-l va insoti pe MacAlpine in turneu cuprinde 3 muzicieni de exceptie: Aquiles Priester- tobe, Bjorn Englen- bass si Nili Brosh- chitara. In deschiderea concertului vor canta Agent Cooper (SUA) si Daniel Pique (Brazilia).

Pretul unui bilet de intrare la spectacol este de 60 lei si poate fi achizitionat de pe www.eventim.ro sau din reteaua Eventim (librariile Carturesti si Humanitas, magazinele DOMO, retelele Cosmote, Orange si Vodafone si la Sala Palatului) .
Accesul in club se realizeaza incepand cu ora 19:00.

Un concert organizat de Phoenix Entertainment.