Formatia Scooter crede ca genul tehno nu este suficient exploatat
5/5378
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00

Formatia Scooter a cantat aproape 2 ore vineri seara la Arenele Romane. Spatiul aproape plin, fanii innebuniti mai ales dupa "Maria I Like It Loud" (imnul echipei Steaua). Baietii, originari din Hanovra, au oferit inainte de concert ocazia ziaristilor de a le pune cateva intrebari si de a surprinde cateva cadre, inainte de inceperea spectacolului.

Conferita de presa, organizata la hotelul Hilton, a oferit surprize pentru ambele parti. Bestmusic a fost acolo si a descoperit ca trupa Scooter are in componenta sa oameni degajati, deschisi la dialog, plini de voie buna dar nu si de fumuri. Intrebati despre cum ar descrie ceea ce se petrece astazi in muzica tehno, baietii au raspuns pentru site-ul www.bestmusic.ro, ca genul tehno este unul versatil, dar care nu este exploatat suficient. Au oferit ca exemplu tari precum Olanda si Belgia unde desi potentialul este destul de mare nu se produce inca ceva cu adevarat spectaculos. Scooter-ii au tinut sa adauge ca au fost placut surprinsi sa constate ca la radiourile din Romania se difuzeaza foarte multa muzica house.

Fomatia Scooter a mai concertat in tara noastra in anul 2004 cu ocazia premiilor muzicale MTV Romania. Legat de aceasta prima vizita, Scooter-ii au declarat pentru www.bestmusic.ro ca isi aduc aminte de o plimbare cu barca si de vremea foarte frumoasa, precum si de show-ul incendiar.

Scooter a primit din partea unui publicatii sportive un tricou al echipei Steaua semnat de toti jucatorii ce au castigat in 1986 Cupa Campionilor Europeni si au fost premiati de catre casa de discuri Roton cu discul de aur, pentru 10.000 de unitati vandute.

Scooter isi promoveaza in momentul de fata cel mai nou album al lor, "Who's got the last laugh now".

Bestmusic