askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Everything counts...

Everything counts...

1/17513
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Depeche Mode este trupa cu cele mai multe cantece intrate in UK Top 40, fara nici un No 1!

Dave Gahan a fost descoperit de seful casei de discuri Mute, Daniel Miller intr-un club. Daniel Miller l-a auzit pe Dave cantand un cover dupa David Bowie Heroes".


Dave Gahan are o lista lunga de infractiuni toate comise in adolescenta: furt de masini, vandalism sau graffiti pe pereti. Pana sa implineasca 14 ani, Dave a trecut prin scoala de corectie de 3 ori.

In august 1995, Dave Gahan a incercat sa se sinucida cu la lama de ras. Mai tarziu a declarat ca gestul a fost mai mult un strigat de ajutor decat o tentativa de sinucidere.

Martin Gore a aflat de-abia in 1991 ca tatal sau biologic era afro-american.

Martin Gore a inregistrat dezbracat melodia Somebody".

Exista un bar in Tallinn, Estonia, in care se canta doar muzica Depeche Mode. Localul e atat de faimos, incat insusi Martin Gore a fost acolo.

Andrew Fletcher a fost criticat pentru vocea sa, si este singurul membru Depeche Mode care nu canta. Desi e vazut cantand, in show-uri, microfonul sau e inchis de cele mai multe ori.

Cantecul Blasphemous Roumors" a fost considerat ofensator, si interzis la unele posturi de radio din Statele Unite. Asta deoarece refrenul spune Cred ca Dumnezeu are un simt al umorului bolnav, Cand voi muri, il voi vedea cum rade"

In timpul unui concert Depeche Mode, o furtuna puternica a pornit exact cand Dave canta

Cred ca Dumnezeu are un simt al umorului bolnav"...

The Smashing Pumpkins au intregistrat un cover dupa Never Let Me Down Again", si l-au lansat pe un single numit Rocket". S-a intamplat doar fiindca basistul Smashing Pumpkins este un fan de cursa lunga Depeche Mode.

Melodia Personal Jesus" se poate auzi la Radio X, un post alternativ din jocul Grand Theft Auto: San Andreas".

Tiberiu Crisan, bestmusic

Cauta in site