askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  EVENIMENT - LEGENDARA TRUPA JUDAS PRIEST IN CONCERT LA Royal Albert Hall

EVENIMENT - LEGENDARA TRUPA JUDAS PRIEST IN CONCERT LA Royal Albert Hall

1/17579
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Eveniment de exceptie la celebra sala londoneza Royal Albert Hall, care a gazduit in premiera si un concert ''heavy metal''! Creatorii genului, legendara trupa ''Judas Priest'', au sustinut un incendiar spectacol de binefacere pentru Fundatia Cancerului din Marea Britanie. Spectacolul a fost organizat de presedintele Fundatiei, nimeni altul decat o alta legenda a muzicii rock, Roger Daltrey de la ''The Who''.

Concertul sustinut vineri, la Royal Albert Hall, de formatia ''Judas Priest'' a atras zeci de mii de iubitori a genului ''heavy metal'' din Marea Britanie, si nu numai. Biletele s-au epuizat cu doua saptamani inaintea spectacolului, care a fost primul sustinut de legendara trupa in Anglia dupa mai bine de un an. A fost, totodata, si unicul show ''life'' pe anul 2006 al celor de la ''Judas Priest'', care doresc acum sa se odihneasca dupa incheierea turneului mondial consacrat promovarii ultimului lor album, ''Angle of Retribution''.
ROB HALFORD, vocalist: Stiam cat de prestigioasa este Royal Albert Hall si entuziasmul publicului a fost o reala incantare pentru noi, cu atat mai mult cu cat a fost pentru prima data cand o motocicleta Harley-Davidson a traversat podiumul salii construite de Regina Victoria, in secolul al XIX-lea, pentru printul Albert.

GLENN TIPTON, chitarist: Ne-am gandit mereu ca muzica ''heavy metal'' ar putea fi pusa in slujba unor cauze umanitare, iar Fundatia Cancerului este o cauza cu adevarat nobila. Cred ca Royal Albert Hall s-a dovedit cel mai bun loc cu putinta.

Trupa ''Judas Priest'' a marcat o revenire spectaculoasa in preferintele amatorilor de ''heavy metal'', dar si a criticii de specialitate, dupa refacerea formatiei in anul 2004, reusind sa reediteze, dupa o separare de 12 ani, marile succese din anii '80.
Surse: REALITATEA TV, BBC NEWS

redactia Askmen.ro