askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Dupa 7 ani, Body & Soul revin in muzica

Dupa 7 ani, Body & Soul revin in muzica

1/16827
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Bogdan,Laurentiu, Florin si George revin in muzica dupa aproape 7 ani in care nu au mai scos nici un material. Piesa cu care cei patru baieti pusi pe sotii isi pregatesc relansarea se numeste "Move it baby" si este un single de vara, produs de artisti in studiourile Ino Music.

Melodia este cu mari sanse de a patrunde in topurile heavy rotation si de la tv, fiind una foarte "racoritoare", cu versuri usor de digerat si un ritm relaxat.

Ascultati mai jos melodia "Move it baby" si spuneti-va parerea voastra!Cei patru de la Body & Soul au dat si un mic interviu de lansare pentru publicatia online Urban.ro pe care il puteti citi in continuare:

Bogdan a disparut din Body&Soul la un moment dat iar dupa aceea, trupa a luat o pauza. Care au fost motivele celor doua schimbari

Body & Soul: E adevarat ca am luat o pauza. Nu cunoastem motivele.....

De ce v-ati reunit tocmai acum Care au fost imprejurarile acestei relansari

Body & Soul: Din cauza celor 7 fani care nu ne dadeau pace. Care au fost imprejurarile Fanii din toata tara au debarcat dintr-un taxi si ne-au inconjurat, obligandu-ne sa ne reunim.

Care e povestea noului single si de cat timp lucrati la el

Body & Soul: ¬Hormonii¬ din piesa ¬Superfemei¬ au evadat intr-o joi pe la ora 5 exact cand lucram la o piesa romantica si asa a iesit piesa ¬Move it baby¬.

Cum regasiti industria muzicala si ce parere aveti de trendul muzical actual

Body & Soul: Consideram ca s-au facut pasi importanti in industria muzicala romaneasca, tocmai datorita trendului care a ¬virusat¬ in mod costant topurile de afara.

Ce pregatiti dupa single-ul asta Urmeaza un videoclip, concerte, aparitii TV

Body & Soul: In urma avalansei de mesaje si a mitingului organizat in Piata Universitatii, unde jandarmii au fost casapiti de cei 7 fani, am hotarat sa ne mai gandim. Deci va sunam noi....

Ce inseamna Body&Soul in 2011 si care e mesajul pe care il duceti mai departe

Body & Soul: Generatiile s-au schimbat, dar avem un mesaj pentru toti, muzica nu are varsta.