askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Doua lansari de single-uri: Andra si Alba Wings

Doua lansari de single-uri: Andra si Alba Wings

1/16839
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Andra - Telephone

Solista a lansat ieri pe postul de radio Kiss FM, noul sau single ¬Telephone¬. Cu un sound ce aduce usor a manea, Andra probabil ca va prinde la public si va fi difuzata de toate posturile de heavy rotation si nu numai..

Artista si-a anuntat piesa pe profilul personal de Facebook, unde din afirmatii, reiesea ca este foarte incantata de noul rezultat. Cu un sound cu care ne-am obisnuit la majoritatea pieselor ¬de club¬, noul release al Andrei este sustinut doar de vocea incredibila a solistei.

Negativul este unul mediocru, iar sample-urile de instrumente, folosite cel mai des in manele, par introduse doar pentru a atinge si un alt segment de public. Versurile, la randul lor nu sunt nici ele foarte stralucite, dand senzatia, din nou, ca ¬Telephone¬ este mai degraba un produs de marketing si nu o melodie a Andrei.
Cel putin nu una dintre cele cu care o asociam pe solista.

Ascultati si voi piesa si spuneti-va parerea!Alba Wings - Walking On Fire

Cel de-al doilea produs muzical este Alba Wings cu ¬Walking on fire¬, ce vine usurel fara prea multe complicatii. Beat-ul dance lejer si un refren cat mai accesibil. Bineinteles sa nu uitam si povestea de iubire.

¬Absolut fiecare om se poate regasi in povestea piesei. Chiar daca nu este o piesa ¬de vara¬, care sa te indemne la distractie, sunt sigura ca va va placea. Pe mine m-a cucerit inca de la versiunea demo.¬, spune Alba Wings pentru Urban.ro.

La fel ca si ¬Say goodbye to yesterday¬, ¬Walking on fire¬ este produs tot de echipa de la Sunrise INC. Am colaborat cu Alba inca din momentul lansarii primului ei single, ¬Say Goodbye To Yesterday¬. Intotdeauna, pentru oricare dintre artistii cu care am colaborat, am facut piese in care sa poata fi ei insisi, sa transmita publicului ceea ce simt cu adevarat, declara pentru Urban.ro producatorii proiectului. Fotografia de pe coperta este realizata de Silviu Sandulescu, iar coperta de Ada Bogoevici.