askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  DJ Sava si Sasha Lopez, turneu-maraton in Bulgaria

DJ Sava si Sasha Lopez, turneu-maraton in Bulgaria

calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Aflati de mai bine de o saptamana in Bulgaria pentru turneul Happy Energy Tour 2011, DJ Sava si Sasha Lopez, doi dintre cei mai cunoscuti DJ romani, inregistreaza succes dupa succes.

Intre concerte ce se intind intreaga noapte, intalniri cu fanii, sesiuni de autografe si interviuri, conferinte de presa, participari la emisiuni tv, ei reusesc sa fie mai liberi in deplasarile de la un oras la altul, cand apuca sa mai traga cate un pui de somn in masina.

"Ne-ar placea sa mai dormim uneori, dar atmosfera din toate orasele in care am fost este extraordinara si plina de energie, asa ca putem trece peste oboseala", povesteste DJ Sava.

"Am primit invitatii de la toate televiziunile si posturile de radio de aici, suntem onorati, nu puteam sa refuzam nicio invitatie, asa ca am taiat programul de somn", spune Sasha Lopez.

Turneul a demarat pe 14 septembrie si se va incheia cu un show extraordinar pe 21 septembrie, cand artistii nostri vor imparti aceeasi scena cu nimeni altul decat Taio Cruz, autorul hit-urilor ¬Break Your Heart¬ si ¬Dynamite¬.

 

Cauta in site