askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Directia 5 - Valentine"s Love Story: Noi puncte si noi metode de vanzare pentru bilete

Directia 5 - Valentine"s Love Story: Noi puncte si noi metode de vanzare pentru bilete

2/29330
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Incepand de miercuri, 30 ianuarie, biletele in format fizic la concertele Directia 5 cu ocazia Zilei Indragostitilor de pe 11 februarie de la Teatrul National si de pe 14 februarie de la Cinema Patria se vor putea gasi si la standurile Biletoo de la Magazinul Unirea, Libraria Eminescu si Cinema Patria.

De asemenea, de pe www.iabilet.ro fanii pot cumpara acum bilete fizice si cu plata ramburs sau le pot comanda prin Ordin de Plata.

In format electronic, cu reducere, biletele se pot gasi in continuare pe www.iabilet.ro si www.bestmusic.ro/bilete/ .

REDD¬S, Sprint Media si Bestmusic.ro te invita pe 11 februarie, cu ocazia Zilei Indragostitilor, la un eveniment cu totul si cu totul special, oferit de una dintre cele mai iubite trupe de top romanesti, Directia 5!

In cadrul evenimentelor Valentine¬s Love Story, Marian Ionescu si trupa Directia 5 va promit un show deosebit la Teatrul National din Bucuresti, in cadrul unui eveniment dedicat unei zile deosebite pentru toti romanii care iubesc.

Biletele la Valentine¬s Love Story din data de 11 februarie (Teatrul National Bucuresti) se pot procura dupa cum urmeaza:

In format electronic pe www.iabilet.ro si www.bestmusic.ro/bilete/ cu reducere:

- 90 lei ¬ in zonele B,C si in balcoane

- 140 lei ¬ VIP si in cele 4 Loje

- 190 lei - Premium in fata scenei

Pentru plata ramburs (Fan Curier) sau prin OP va rugam sa ne contactati la: 021 209 56 72 (intre orele 09-18:00 de Luni pana Vineri)

Platesti cu cardul sau cu Paypal si primesti biletele direct pe e-mail. Le printezi sau vii cu smartphone-ul direct la intrare. Poti comanda de la 1 la 20 de bilete. Mai simplu de atat nu se poate!

In format fizic, la casele de bilete de la Teatrul National, Magazinul Unirea, Cinema Patria si Libraria Eminescu.

Preturile sunt:

- 100 lei ¬ in zonele B,C si in balcoane

- 150 lei ¬ VIP si in cele 4 Loje

- 200 lei - Premium in fata scenei

Al doilea eveniment Valentine¬s Love Story¬ sustinut de Directia 5 va avea loc pe 14 februarie, chiar de Valentine¬s Day, la Cinema Patria din Bucuresti!

Biletele, la aceleasi preturi, se gasesc pe www.iabilet.ro , la Cinema Patria, Magazinul Unirea si Libraria Eminescu.

Valentine¬s Love Story este un eveniment prezentat de Kanal D si Magic Fm, si organizat de Sprint Media si Bestmusic.ro.

Evenimentul este sponsorizat de REDD¬S, berea preferata a femeilor Iar pentru ca februarie este luna iubirii, REDD¬S doreste sa le multumeasca femeilor pentru modul frumos in care isi exprima iubirea fata de cei apropiati in fiecare zi. Isi provocam curiozitatea si te invitam sa urmaresti pagina oficiala de Facebook REDD¬S pentru a afla cum poti castiga bilete la eveniment.

Parteneri Media: Adevarul, eva.ro, ele.ro, Ziare.com, cinemagia.ro, iConcert.ro, Urban.ro, Studentie.ro si 220.ro