Directia 5: doua evenimente de Valentine"s Day la Teatrul National si Cinema Patria!
9/9753
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
REDD¬S, Sprint Media si Bestmusic.ro te invita pe 11 februarie, cu ocazia Zilei Indragostitilor, la un eveniment cu totul si cu totul special, oferit de una dintre cele mai iubite trupe de top romanesti,ᅡDirectia 5!

In cadrul evenimentelorᅡValentine¬s Love Story, Marian Ionescu si trupaᅡDirectia 5ᅡva promit un show cu totul si cu totul special la Teatrul National din Bucuresti, in cadrul unui eveniment dedicat unei zile deosebite pentru toti romanii care iubesc.

BileteleᅡlaᅡValentine¬s Love Storyᅡdin data de 11 februarie (Teatrul National Bucuresti) se pot procura dupa cum urmeaza:

in format electronic peᅡwww.iabilet.roᅡsiᅡwww.bestmusic.roᅡcu reducere:
- ᅡ 90 lei ¬ in zonele B,C si in balcoane
- ᅡ 140 lei ¬ VIP si in cele 4 Loje
- ᅡ 190 lei - Premium in fata scenei

Platesti cu cardul sau cu Paypal si primesti biletele direct pe e-mail. Le printezi sau vii cu smartphone-ul direct la intrare. Poti comanda de la 1 la 20 de bilete. Mai simplu de atat nu se poate! in format fizic la casele de bilete de laᅡTeatrul Nationalᅡsi laᅡHard Rock Cafeᅡ(incepand cu 22 decembrie).

Preturile sunt:
- ᅡ 100 lei ¬ in zonele B,C si in balcoane
- ᅡ 150 lei ¬ VIP si in cele 4 Loje
- ᅡ 200 lei - Premium in fata scenei

Al doilea eveniment Valentine¬s Love Story¬ sustinut de Directia 5 va avea loc pe 14 februarie, chiar de Valentine¬s Day, la Cinema Patria din Bucuresti! Biletele, la aceleasi preturi, se gasesc pe www.iabilet.ro, la Cinema Patria si la Hard Rock Cafe.
Valentine¬s Love Story este un eveniment prezentat de Kanal D si Magic Fm, si organizat de Sprint Media si Bestmusic.ro.
Evenimentul este sponsorizat de REDD¬S, berea preferata a femeilor Iar pentru ca februarie este luna iubirii, REDD¬S doreste sa le multumeasca femeilor pentru modul frumos in care isi exprima iubirea fata de cei apropiati in fiecare zi. iti provocam curiozitatea si te invitam sa urmaresti pagina oficiala de Facebook REDD¬S pentru a afla cum poti castiga bilete la eveniment.
Parteneri Media: Adevarul, eva.ro, ele.ro, Ziare.com, cinemagia.ro, iConcert.ro, Urban.ro, Studentie.ro si 220.ro