askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Demis Roussos revine in Bucuresti

Demis Roussos revine in Bucuresti

4/44717
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Dupa o pauza de un an, Demis Roussos revine anul acesta pe scena Salii Palatului din Bucuresti pe 5 decembrie sa aduca bucurie, implinire si voie buna tuturor fanilor sai din Romania si nu numai.

Legaturaᅡ lui Demis cu Romania este una cu totul speciala si dateaza de multi ani. Putina lume stie ca fosta sotie a lui Demis a fost romanca, astfel pentru indragitul interpret, Bucurestiul reprezinta o a doua casa, unde revine de fiecare data cu mare placere.

Desi este de origine egipteana, Demis a crescut in Europa si a indragit traditiile europene, iar una din sarbatorile sale favorite este Craciunul, pe care il asteapta de fiecare data cu emotie si nerabdare.

Anul acesta, pe 5 decembrie la Sala Palatului, Demis va incanta publicul cu piese specifice sarbatorilor de iarna, colinde, dar si piese ca: "Ave Maria" ¬White Christmas¬, ¬Silent night¬, ¬Amazing Grace¬! Din playlist nu vor lipsi celebrele sale hituri:¬Dinata Dinata¬,ᅡ¬Goodbye my love goodbye!¬ sau ¬My friend the wind¬ !

Sarmant si impunator, Demis Roussos a reusit sa cucereasca inimile fanilor de pe toate continentele, iar vocea sa inegalabila a convins milioane de oameni sa ii cumpere discurile in cariera sa impresionanta de peste 46 de ani.

Recunoasterea valorii sale a venit si din partea criticilor, dupe ce artistul a cantat in mai multe limbi, castigand astfel numeroase premii precum: locul 1 in Japonia cu ¬¬The Roussos Phenomenon Ep¬¬, discul de aur in America pentru discul ¬¬Demis¬¬ devenind primul artist nascut in Africa care se bucura de succes pe toate continentele.

Preturile biletelorᅡ pentru concertul din 5 decembrie sunt urmatoarele:
Categoria Vipᅡ - 300 lei
Categoriaᅡ 1ᅡᅡᅡᅡ - 250 lei
Categoriaᅡ 2ᅡᅡᅡᅡ - 200 lei
Categoriaᅡ 3ᅡᅡᅡᅡ - 150 lei
Categoriaᅡ 4ᅡᅡᅡᅡ - 100 lei
Categoriaᅡ 5ᅡᅡᅡᅡ -ᅡᅡ 50 lei
Pentru toti fanii care doresc sa il revada si asculte live pe Demis Roussos biletele se vor putea achizitionaᅡ de azi 10 septembrie din urmatoarele locatii:ᅡ Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald¬s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Muzica si Victoria, Sala Palatului, Palatul Copiilor, Vodafone, Germanos, Oficiile Postale semnalizate cu Bilete.roᅡ si online pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, MYTICKET.ro, BILETE.ro si EVENTIM.ro

Sursa: Project Events

http://youtu.be/4G3by1WPlvE