askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Delahoya, din padure la... aeroport

Delahoya, din padure la... aeroport

1/17533
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00

Cluj Raving Society in colaborare cu A(D)VERITAS organizeaza, in perioada 26-28 mai 2006, a zecea editie a festivalului de muzica electronica in aer liber, Delahoya. Evenimentul va avea loc pe Platforma de Est a Aeroportului International Cluj-Napoca, fiind precedat de un Warm-up Glamour Party in Diesel Club si de un Underground Party in The Kind Club.

Festivalul in aer liber va fi marcat pe data de 27 mai de o parada a camioanelor, care va porni la ora 16 din centrul orasului si va ajunge pe Aeroportul International, unde se va da startul petrecerii outdoor. Promovarea miscarii electronice sub egida "Cluj Raving Society" a debutat in 1997, oferind publicului larg o alternativa muzicala atat din punctul de vedere al locatiei evenimentului, pana acum reprezentata exclusiv de Dealul Hoia, cat si prin muzica mixata de Dj din tari precum: Germania, Elvetia, Franta, USA, Anglia, Ungaria, Polonia, Spania si Romania.

Agentia de publicitate A(D)VERITAS a fost si in 2005 organizatorul festivalului Delahoya - Rave Family Open Air, iar in 2004 a fost partenerul unor evenimente importante precum Noaptea Devoratorilor de Publicitate si Festivalul de Muzica Americana. Printre vedetele prezente la a zecea editie a festivalului Delahoya, se numara Dji precum: Valentino Kanzayani (Recycled Loops Slovenia), Dj Cem (Pure Passion, Zurich), Dj Vladimir Vurjichic (Strobe.cz Belgrad), Nobis (Sonic Trip, Varsovia), Lucas Tiefer (Wicked Types, Lublin), Suie Paparude si Horace Dan D.

Locul de desfasurare al editiei extraordinare a Delahoya, Aeroporul International Cluj-Napoca, a fost aleasa cu scopul de a marca grandios cei zece ani de impact al festivalului electronic in aer liber organizat de CRS, precum si pentru a face fata participantilor la evenimentul care se anunta a fi unul de amploare. Festivalul DELAHOYA este cel mai vechi si mai important eveniment al miscarii electronice din Romania. Prima editie a avut loc in 23 august 1997 si a fost organizat impreuna cu S.C. Urbino si Televiziunea Romana, la acesta luand parte, conform presei locale, peste 4500 fani.

Cristian Mihai Chis, redactia Askmen.ro