askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Concertul Eric Martin de la Bucuresti, aproape SOLD-OUT

Concertul Eric Martin de la Bucuresti, aproape SOLD-OUT

calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Biletele cu acces normal si loc la masa la concertul Eric Martin din data de vineri, 29 martie 2013, se vand rapid. Momentan, mai sunt disponibile aproape 30 de bilete cu acces normal, ᅡiar din categoria VIP (loc la masa in fata scenei) doar 60 de bilete.

Renumitul artist, vocea legendarei trupe Mr. Big, revine in Romania in martie intr-un concert extraordinar, sustinut pe scena Hard Rock Cafe, in cadrul unui eveniment oferit de Bestmusic.ro si Sprint Media.

Cu o activitate scenica de aproape 40 de ani, Eric Martin aduce la Bucuresti hiturile "To be with you", "Wild World", "Free" sau "Undertow", precum si piese proprii mai noi si mai vechi.

Puteti cumpara bilete la concertul ERIC MARTIN dupa cum urmeaza:

- Cu 70 de lei acces normal cu loc la masa si 90 de lei VIP (cu loc in fata scenei) - EXCLUSIV ONLINE pe www.iabilet.ro , www.bestmusic.ro si pe aplicatia de mobil Cinemagia

- Cu 80 de lei, respectiv 100 de lei VIP la Hard Rock Cafe sau la intrare in ziua concertului

Da, online este MAI IEFTIN si in plus, aveti automat locuri rezervate doar alaturi de un bilet cumparat online de pe www.iabilet.ro !

Selectezi cate bilete doresti, platesti online cu cardul sau cu Paypal si primesti biletele pe mail. Le poti printa si veni cu ele in ziua concertului la intrare sau, de ce nu, poti veni direct cu Smartphone-ul !

Seria de evenimente Bestmusic continua si anul acesta si va ofera peste 60 de evenimente. Primele evenimente ale acestui inceput de an sunt:

- 18 ianuarie ¬ VUNK in True Club

- 25 ianuarie ¬ MUNK (electro ¬ Gomma Records ¬ Germania) si The Gemini Brothers la

- 31 ianuarie ¬ METALHEAD.ro Awards la Silver Church cu Negura Bunget

- 1 februarie ¬ Margineanu in True Club

- 7 februarie ¬ Smiley la Hard Rock Cafe (mai sunt disponibile doar 100 de bilete)

- 11 si 14 februarie ¬ Directia 5 ¬ Valentine¬s Love Story la Teatrul National din Bucuresti si la Cinema Patria

- 21 februarie ¬ Florin Chilian la Hard Rock Cafe

Bilete si programul complet se pot gasi pe www.iabilet.ro sau pe www.bestmusic.ro/bilete/

Parteneri Media: Sapte Seri, Kanal D, Magic FM, Cocor Media Channel, eva.ro, ele.ro, Ziare.com, Cinemagia.ro, 220.ro, Urban.ro, iConcert.ro si METALHEAD.ro

 

Cauta in site