askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Concerte de Pasti 2013

Concerte de Pasti 2013

3/34624
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Cum nu poate trece nicio sarbatoare importanta fara putina muzica, am hotarat sa vedem pe la ce concerte puteti merge zilele acestea. CRBL, Delia, Puya, Horia Brenciu si Damian's Brothers sunt doar cativa dintre artistii care vor canta in aceasta perioada.

Sa vedem ce concerte ne asteapta zilele acestea in Bucuresti, in tara si la mare!
La mare
CRBL

Daca te afli printre cei care au ales sa isi petreaca mini-vacanta de Paste la mare, astazi poti merge in Crema Summer Club din Mamaia, unde va canta CRBL.

Jack Daniels Neon Light Brunch

Evenimentul organizat de Jack Daniels se desfasoara timp de cateva zile in Club Ego din Mamaia. Pe 2 mai sunt invitati Holograf, pe 3 mai Delia, The Vintage Band si Damian's Brothers, iar pe 4 mai vor urca pe scena Puya, Corina, Raluka, Laurentiu Duta si Tibi Scobiola Band.

Omul cu Sobolani

Fanii trupei Omul cu Sobolani sunt invitati pe 3 mai in cublul Doors to Beach din Navodari, unde grupul lui Dan Amariei va sustine un concert cu ocazia inaugurarii locatiei. Barul se afla la jumatatea drumului dintre Constanta si Navodari, langa Hanul Piratilor.

Fara Zahar

Aceasta trupa de care nu mai auzim foarte des in ultima vreme va sustine un concert pe 3 mai in Costinesti, in clubul White Horse.

Timpuri Noi

Timpuri Noi vor sustine un concert in Papa la Soni din Vama Veche pe 3 mai, incepand cu ora 22:00, asa daca te afli in zona poti trece pe la Soni.
In tara
Horia Brenciu & HB Orchestra

Vineri, pe 3 mai 2013, la Sky Club din Ploiesti va canta Horia Brenciu alaturi de orchestra sa. Seara are si un dresscode - smart casual, iar pretul biletului este de 15 lei.
Bucuresti
O saptamana de primavara

Evenimentul are loc in parcul Crangasi din Capitala, unde pe 2 mai vor canta Akcent si Cristian Gog, pe 3 mai vor canta Corul de copii de la Palatul Copiilor, Corul Maestro si Corul Bizantin.

Sambata, 4 mai, sunt invitati sa cante Proconsul, iar duminica, pe 5 mai, putem vedea Taraful Nicu Sutciu, Ansamblul de dansuri populare si un concert Irina Loghin, Cristina Gheorghiu si Ionela Stancioiu.

Evenimentul este organizat de Primaria Sectorului 3, iar intrarea este libera.