askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Concert Sting in Bucuresti in luna iulie

Concert Sting in Bucuresti in luna iulie

3/30556
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Pe 31 iulie, Sting revine la Bucuresti cu un concert extraordinar. Este cea de-a patra vizita a indragitului artistul britanic in capitala Romaniei. Sting vine de aceasta data cu un nou spectacol, o superproductie din care nu vor lipsi cele mai cunoscute piese ale sale, interpretate alaturi de o trupa formata din cinci muzicieni.

In deschiderea concertului Sting, pe scena de la Romexpo vor urca Mike & The Mechanics si James Walsh.

Turneul porneste in luna mai in America de Nord, iar in iulie ajunge in Europa, cu spectacole programate in Suedia, Franta, Germania, Norvegia, Italia si Romania (itinerariul complet mai jos). Concertul de la Bucuresti are loc pe data de 31 iulie, este gazduit de Romexpo si organizat de Marcel Avram si East European Events, in colaborare cu D&D East Entertainment.

Biletele se gasesc la vanzare in Reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone si Domo, librariile Humanitas si Carturesti, precum si online, pe eventim.ro.

Preturile biletelor sunt urmatoarele: Tribuna/Pe scaune ¬ 479,25 lei, Golden Circle (promo) ¬ 272,64 lei, Silver Circle (promo) ¬ 204,48 lei, Acces general (promo) ¬ 144,84 lei. Biletele promo vor fi valabile pana la epuizarea a cate 2.000 de bilete din fiecare categorie. Ulterior, preturile vor fi urmatoarele: Golden Circle ¬ 340,8 lei, Silver Circle ¬ 255,6 lei, Acces general ¬ 181,05 lei.