askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Concert Margineanu pe 1 februarie

Concert Margineanu pe 1 februarie

2/29424
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Sprint Media si Bestmusic.ro te invita la primul concert MARGINEANU din 2013! Live, in sufrageria din True Club, probabil cea mai buna locatie pentru concerte live din Centrul Vechi.

Vineri, 1 februarie, MARGINEANU, alaturi de trupa sa, promite un concert unde voia buna este pe primul loc. Veti putea asculta cele mai iubite piese ale sale pe care sigur le-ati fredonat ani la rand. In sufragerie atmosfera va fi intretinuta de catre cei mai importanti dintre musafiri: VOI!

Biletele pentru concertul MARGINEANU costa 40 de lei si pot fi gasite online pe www.iabilet.ro , in format fizic la Bordello Pub si la True Club sau in ziua concertului la intrare.

Pe www.iabilet.ro, bilete in format electronic se pot comanda online, platesti cu cardul sau cu Paypal, iar biletele iti vin pe e-mail. Le poti printa sau poti veni direct cu smartphone-ul la intrare.

Dupa ce ti-ai cumparat bilet, nu uita sa suni la 0727 488 087 pentru a afla conditiile pentru rezervarea meselor si a-ti rezerva un loc la masa. Atentie: locuri limitate!

MARGINEANU la True Club este un eveniment sustinut de KANAL D si MAGIC FM

Parteneri media: Bestmusic.ro, eva.ro, ele.ro, studentie.ro, ziare.com, 220.ro, Cinemagia.ro, Iconcert.ro, Urban.ro, tilllate.com

Cu sprijinul: Budoir Balroom, Bordello si Mondy's