askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Concert extraordinar Compact in Hard Rock Cafe

Concert extraordinar Compact in Hard Rock Cafe

3/30706
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Formatia Compact a luat fiinta in 1977, in Cluj-Napoca, avand ca membrii pe: Marius 'Bubu' Luca - chitara, voce; Cornel Moldovan - chitara, voce; Ladislau Balazs - tobe; Constantin Camarasan ¬ chitara si pe regretatul Teo Peter la bas.

Debuteaza pe scena Clubului Universitatii. In decembrie 1977, participa la Galele 'Saptamana' din Bucuresti, unde lanseaza piesa 'Spatii', semnata de Cornel Moldovan, iar dupa 37 de ani ajunge din nou pe scena din Hard Rock Cafe. Trupa are 14 albume la activ si mii de concerte sustinute in tara si strainatate.

Puteti cumpara bilete la concertul COMPACT dupa cum urmeaza:

- Cu 40 de lei acces normal cu loc la masa si 60 de lei VIP (cu loc in fata scenei) - EXCLUSIV ONLINE peᅡwww.iabilet.ro ,ᅡwww.metalhead.ro/bilete/ᅡsi pe aplicatia de mobil Cinemagia

- Cu 50 de lei respectiv 70 de lei VIP la Hard Rock Cafe (din ianuarie 2013) cu sau la intrare in ziua concertului

Da, online este MAI IEFTIN si in plus, aveti automat locuri rezervate doar alaturi de un bilet cumparat online de peᅡwww.iabilet.ro!

Selectezi cate bilete doresti, platesti online cu cardul sau cu Paypal si primesti biletele pe mail. Le poti printa si veni cu ele in ziua concertului la intrare sau, de ce nu, poti veni direct cu Smartphone-ul!

Pentru plata ramburs (Fan Curier) sau prin Ordin de Plata (OP) va rugam sa ne contactati la: 021 209 56 72 (intre orele 09:30 - 18:00 de Luni pana Vineri). Pentru comenzi mai mari de 30 de bilete, organizatorul ofera discount. Orice cumparator poate solicita de asemenea si factura fiscala.

Parteneri Media: Sapte Seri, Magic FM, infomusic.ro, Zonga, ele.ro, studentie.ro eva.ro, Ziare.com, Cinemagia.ro, 220.ro, METALHEAD.ro si trilulilu.ro.

Sprint Media si Bestmusic va invita si la urmatoarele concerte din martine din Hard Rock Cafe:

-ᅡᅡᅡᅡᅡᅡᅡᅡᅡ 7 martie ¬ TAXI

-ᅡᅡᅡᅡᅡᅡᅡᅡᅡ 14 martie ¬ Mirea Baniciu

-ᅡᅡᅡᅡᅡᅡᅡᅡᅡ 21 martie ¬ Margineanu

-ᅡᅡᅡᅡᅡᅡᅡᅡᅡ 23 martie - Canaf

-ᅡᅡᅡᅡᅡᅡᅡᅡᅡ 28 martie ¬ Bere Gratis

-ᅡᅡᅡᅡᅡᅡᅡᅡᅡ 29 martie ¬ Eric Martin (Mr. Big)

Programul complet si bilete pot fi gasite pe www.iabilet.ro

Organizatorul ofera 6 bilete din categoria acces normal persoanelor cu dizabilitati.
Pentru a intra in posesia lor, va rugam sa ne contactati.