Concert aniversar Pact by Leo Iorga
1/10826
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Trupa PACT by Leo Iorga si Adrian Ordean - adica Leo Iorga (lead vocal), Adrian Ordean (chitara), Cristi Iorga (tobe, voce), Marian ¬Lacke¬ Mihailescu (bass, voce) si Alex Ardelean (chitara) va invita sambata, 12 octombrie, ora 22,30, la concertul aniversar ce marcheaza un an de activitate a trupei, care va avea loc la Hard Rock Cafe.

¬A trecut un an de cand eu si Adi Ordean ne-am reintalnit pe scena, dupa o pauza de 16 ani. A fost un an in care am sustinut zeci deᅡ concerte in Bucuresti si in tara, am simtit ca publicul ne este aproape si acest lucru este esential pentru noi, ca artisti, deoarece am spus mereu ca publicul este cel mai important membru al trupei.

Acum, venim pe aceeasi scena pe care ne-am lansat sub numele PACT by Leo Iorga & Adi Ordean, pentru a va oferi in dar cele mai frumoase piese ale noastre¬, spune Leo Iorga.

Va asteptam sa cantam impreuna hiturile care ne-au consacrat dar si piese de pe noul album pe care il vom lansa curand.

In urma cu un an, Leo Iorga si Adrian Ordean au urcat din nou pe aceeasi scena pentru a canta impreuna, aducand in atentia fanilor piese cunoscute din perioada 1988-1996, compuse de Adrian Ordean si lansate de Leo Iorga, dar si multe piese noi. Acest duo care a facut legenda in rock-ul romanesc in perioada in care a cantat in Compact a revenit pe scena, ¬dupa ani si ani¬, oferind o adevarata revelatie.