askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Colors si Save me, no1 in acelasi timp in Rusia si Grecia!

Colors si Save me, no1 in acelasi timp in Rusia si Grecia!

1/16967
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Dupa ce anul trecut albumul N3XT s-a bucurat de un mega succes in mai multe teritorii din Europa, lansandu-se oficial si inregistrand vanzari record, iata ca a sosit si randul grecilor sa descopere ritmurile Morandi de pe albumul N3XT!

Pe 21 septembrie se va lansa oficial albumul N3XT in Grecia, in acest moment Save Me ocupand primul loc in topul national oficial!

In paralel, la doar o luna de la lansarea noului single Morandi, Colors, acesta a ajuns deja sa faca valuri in topurile internationale!

Colors este pentru a doua saptamana consecutiv #1 in Rusia, cea mai inalta intrare internationala in topul din Polonia, piesa cu cea mai rapida urcare in Romania si single-ul cu cel mai asteptat videoclip la nivel international!

Videoclipul piesei Colors urmeaza sa intre in difuzare simultan de martea viitoare in Romania, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Rusia, Polonia si Ucraina!

Clipul Colors a fost filmat in luna iunie la Studiourile MediaPro, fiind regizat de Marius Moga si Giuliano Bekor.

Giuliano Bekor este un fotograf foarte bine cotat din Los Angeles cu care au lucrat Marius si Randi pentru un shooting foto special pentru artwork-ul albumului Zebra.

Colors este primul single de pe urmatorul album Morandi-Zebra!

Albumul va fi lansat international in luna octombrie!