askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Colbie Caillat debuteaza pe primul loc!

Colbie Caillat debuteaza pe primul loc!

1/16977
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Este talentata si capabila sa scrie piese care amintesc de o perioada a muzicii pop ce a disparut - soarele pare ca danseaza pe cantecele sale¬- NY Daily News.

Fanii americani au intampinat-o cum se cuvine pe Colbie Caillat in aceasta saptamana odata cu lansarea celui de-al doilea album al artistei. Breakthrough a intrat direct pe prima pozitie in Topul Billboard.

Colbie se afla la Londra atunci cand a aflat vestea ca este number one. ¬In astfel de momente imi amintesc ca atunci cand muncesti din greu pentru ceva care este extrem de important pentru tine, atunci acel lucru va fi apreciat. Asta ma face sa vreau sa muncesc si mai mult! Sunt foarte mandra de albumul nou si le multumesc tuturor celor care au lucrat la el alaturi de mine¬.

Breakthrough vine dupa albumul de debut al artistei, Coco, care s-a vandut in peste 2 milioane de exemplare de la lansarea sa in 2007.

Primul single de pe noul material, Fallin¬For You, a inregistrat deja vanzari de peste 300.000 de unitati in format digital si s-a aflat printre primele zece piese in Billboard Hot Adult Top 40 Tracks.

Devenita cunoscuta gratie fenomenului MySpace, Colbie Caillat s-a transformat intr-o perioada de timp relativ scurta intr-una dintre cele mai bine vandute artiste ale ultimilor ani.

¬Suntem incantati dar deloc surprinsi de succesul avut de Colbie¬, a declarat Avery Lipman, Co-Presedinte Universal Republic. ¬S-a dedicat complet albumului Breakthrough, creand un material extraordinar. Colbie a demonstrat inca odata ca este o cantareata si compozitoare exceptionala¬.

Turneul 'Breakthrough' incepe pe 15 septembrie.