askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Cleopatra Stratan, victima a organizatorilor de evenimente

Cleopatra Stratan, victima a organizatorilor de evenimente

1/17407
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00

Punerea pe afis a unor artisti iubiti de public, fara ca acestia sa fie consultati in prealabil, in scopul de a atrage cat mai multi oameni la diverse evenimente, este o practica folosita adesea de catre organizatorii de concerte din Romania. Desi au existat numeroasi cantareti care s-au plans si o multime de articole de presa care au atras atentia asupra acestui lucru, treaba merge la fel in continuare. De curand a cazut victima unei astfel de tactici de promovare si Cleopatra Stratan, informeaza Romania Libera.

Organizatorii "Festivalului Vinului" de la Targu Mures au anuntat ca fetita va participa la eveniment, iar in seara in care urma sa concerteze au spus publicului ca micuta nu poate canta din cauza ca are o stare febrila si resimte o stare de oboseala.
Pavel Stratan, citat de Romania Libera, a tinut sa lamureasca aceasta intamplare: "Shakira a concertat in Romania pentru un onorariu de un milion de euro. Nu cred ca in Romania s-ar gasi cineva care sa ma convinga, pentru un milion de euro, sa o duc pe

Cleopatra in vreun spectacol dupa ora 21, si mai ales in aer liber! Rusine organizatorilor care au avut curajul sa faca publica o asemenea informatie, precum ca in data de 6 octombrie, dupa ora 21, micuta Cleopatra urma sa sustina un recital. Dar si mai mare rusine pentru cei care au anuntat in seara respectiva, in fata zecilor de mii de oameni, ca micuta nu va canta din cauza ca ar avea o stare febrila si s-ar simti obosita. Rusine, rusine si inca o data rusine! Iar in ceea ce priveste starea sanatatii fetitei mele, spun urmatorul lucru: de cand s-a nascut si pana in prezent, Cleopatra nu a suferit niciodata de vreo stare febrila sau, cum s-a scris in articol, de oboseala. Si pentru linistea tuturor oamenilor care o indragesc pe micuta, declar ca nu exista om pe acest pamant care sa se gandeasca mai mult decat mine la binele, sanatatea si copilaria fetitei mele".

Bestmusic

Cauta in site