askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Cheryl Cole lanseaza Messy Little Raindrops

Cheryl Cole lanseaza Messy Little Raindrops

1/16887
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Cheryl Cole lanseaza cel de-al doilea album al sau, Messy Little Raindrops, pe 1 noiembrie la Polydor Records.

Munca la noul album a inceput cu sesiuni de scriere a versurilor, la doar o zi dupa prestatia de succes a lui Cheryl Cole de la BRIT Awards din februarie,
cand artista a plecat acasa cu premiul pentru Cel Mai Bun Single acordat piesei Fight For This Love.

Primul cantec inregistrat a fost si primul single de pe noul album, Promise This.

Piesa este deja foarte apreciata de fani si este unul dintre single-urile care se bucura de cea mai mare ascensiune in topurile din Marea Britanie.

Noul material combina muzica pop cu R&B-ul si dance-ul.Cheryl a lucrat cu producatori noi, printre care Starsmith (Ellie Goulding/Kylie Minogue), Shux (Jay Z) si JR Rotem (Rihanna/Jason Derulo).Albumul include si colaborari speciale cu Dizzee Rascal la piesa Everybody, Everyone si Travie McCoy la Yeah Yeah.

Anul trecut Cheryl a devenit unul dintre cele mai de succes staruri pop.Albumul sau 3 Words a urcat pe prima pozitie a clasamentelor si a castigat trei discuri de platina in Marea Britanie.

Primul single Fight For This Love a devenit piesa cu cea mai rapida vanzare in 2010 si a ajuns number 1, iar 3 Words si Parachute au intrat si ele in top 5 in Marea Britanie si vandut acolo peste 1.5 milioane de exemplare.

In Romania, Parachute a ocupat primul loc in topul celor mai difuzate piese timp de 6 saptamani consecutive.

In aceasta primavara Cheryl li s-a alaturat celor de la Black Eyed Peas ca invitat special in turneul lor si a incantat multimea cu prestatiile sale live.Turneul a purtat-o pe Cheryl prin intreaga Europa. ¬Prestatia lui Cole a fost una puternica. Artista are abilitati vocale excelente¬ a scris ziarul The Independent.

Pe langa toate acestea Cheryl Cole a fost ocupata cu cel de-al treilea sezon ca membru e la show-ul TV number 1 in Marea Britanie, X Factor si a devenit deja mentorul a doi dintre castigatori.

Cheryl este ambasador L¬Oreal Paris si desigur, continua sa fie membra a trupei Girls Aloud.