askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Cerbul de Aur a primit un sut in fund

Cerbul de Aur a primit un sut in fund

1/17535
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00

De data asta Cerbul de Aur a sarit peste 2006. Nu de "bunavoie si nesilit de nimeni", nici de la sine putere, ci in urma unei hotarari a mamei lui - TVR. Postul public s-a inhamat anul asta la prea multe "proiecte de anvergura", ca sa aiba timp si resurse pentru Festivalul Cerbul de Aur. Asa ca mandretea din Carpati a aterizat fix peste calendarul pe 2007, si se va tine, daca va mai avea chef sa boncaluiasca, la o data deocamdata necunoscuta.

E o pauza mica, pe langa cea de 20 de ani in care falnicul ierbivor a fost trimis in luminis din 1972 pana in 1992. "In 2006, avem mai multe proiecte importante - TVR 50, o alta campanie de mare amploare care va incepe in 27 mai 2006 si se va desfasura pana la sfarsitul anului, sunt in productie mai multe seriale si filme achizitionate in urma concursului de scenarii", sustine Tudor Giurgiu, presedintele-director general al TVR, intr-un comunicat de presa.
"Dintre aceste evenimente, Junior Eurovision Song Contest, care se va desfasura in decembrie 2006, la Bucuresti, este cel mai solicitant. [] Asadar, ne vom concentra toata atentia asupra acestui concurs care este un pas important facut de Romania in Europa", a mai spus Giurgiu. Pana mai trece Cerbul prin Brasov, iubitorii de salbaticiuni se pot delecta, nu in Piata Sfatului, ce-i drept, ci la tomberoanele de la marginea orasului, cu simpaticii ursi bruni. Daca e de-acord si Europa, desigur.
Tiberiu Crisan, bestmusic.ro