askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Ce trebuie sa stii daca mergi la concertul Roxette!

Ce trebuie sa stii daca mergi la concertul Roxette!

1/16857
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Trupa Roxette concerteaza in premiera in Romania, in aceasta seara, la Zone Arena din Bucuresti.

Evenimentul isi va deschide portile pentru public incepand cu ora 17:00, urmand ca prima trupa din deschiderea evenimentului, Magnolia, sa urce pe scena dupa ora 18:00, fiind apoi urmata de VH2 si Roxette. Spectacolul se va termina la ora 22:00.

Acces concert Roxette

Accesul in incinta locatiei se va face din Bulevardul Barbu Vacarescu nr. 164, publicul avand la dispozitie doua intrari in functie de zona in care a fost achizitionat biletul: una pentru posesori de bilete in Gazon A, iar cealalta, amplasata in imediata vecinatate a scenei, pentru posesorii de bilet in Golden VIP si Tribuna.

Este foarte important ca fiecare posesor de bilet sa intre pe la poarta de acces corespunzatoare biletului sau, trecerea din zona Gazon A in spatiul Golden Vip si Tribuna nefiind posibil, si nici invers.

Accesul copiilor se va face pe baza unui bilet valid si numai in compania unui adult.

Harta

Cum ajungi la Zone Arena

Este recomandata utilizarea mijloacelor de transport in comun, publicul avand la dispozitie urmatoarele variante: metrou - Magistrala 2, Statia Aurel Vlaicu, tramvaiul 5 sau linia de RATB 110.

Reguli concert Roxette

In locatie nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video.

De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie.

In incinta Zone Arena a fost amenajat un zid de izolare fonica, paralel cu Bulevardul Barbu Vacarescu, pentru a diminua zgomotul resimtit in afara spatiului de concert.

Unde mai gasesti bilete concert Roxette

Biletele pentru spectacol Roxette mai pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, la Sala Palatului, libraria Mihai Eminescu, magazinul Muzica si The Ark.

In limita disponibilitatii, bilete vor putea fi achizitionate si in ziua evenimentului, de la casa de bilete Zone Arena.

Cum va fi vremea luni in Bucuresti

Pentru dupa-masa si seara de luni se anunta vreme innourata in Bucuresti. Maxima va fi de 23 de grade Celsius, iar in intervalul 16:00-19:00 este posibil sa ploua. Asa ca nu va uitati pelerinele acasa!