askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Ce (nu) a purtat Cream la filmarile noului sau videoclip?

Ce (nu) a purtat Cream la filmarile noului sau videoclip?

1/17373
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00

Conform Bestmusic.ro, Cream a filmat ieri noul sau videoclip si asta i-a ocupat toata ziua. La propriu. Avand in vedere ca trebuia prins un rasarit de soare, filmarile au inceput dimineata la 4 tocmai pe acoperisul Teatrului National. Povestea s-a mutat apoi in subsolurile Teatrului, unde, aseara la ora 21 inca se filma.

Suprinzator, Cream parea mai fresh ca oricand, desi fata muncea de mai bine 15 ore. Si tocmai facuse un dus, alaturi de dansatoarele sale, fiindca regizorul a hotarat ca trebuie sa se danseze in ploaie. Personajele au asteptat linistite pregatirea instalatiilor, dar in momentul in care s-a dat drumul la apa platoul a rasunat de chiote. Nu neaparat de bucurie... temperatura nu era tocmai potrivita pentru o baie.

Fetele si-au facut curaj, si-au intrat in cadru, rugandu-se sa nu fie nevoie de prea multe duble. Pana la urma, nici n-a fost, spre fericirea lor...

In noul videoclip Cream - Vanilla Cream, apar cateva vedete apropiate cantaretei - Smiley, Randi, Marius Moga sau Matteo. In aproximativ doua saptamani materialul va fi apt pentru difuzare, dar va puteti face o idee despre ce se intampla in videoclip urmarind fotoreportajul realizat de BestMusic.

Atentie mare la ultima imagine, frunza ne apartine, si-am pus-o ulterior pentru ca o stim pe Cream fata timida...

Bestmusic.ro

Cauta in site