askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Catalin Botezatu a ridicat premiul "World"s Finest Clubs", primit de Bamboo

Catalin Botezatu a ridicat premiul "World"s Finest Clubs", primit de Bamboo

1/16865
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Sambata, 14 mai, clubul Bamboo din Bucuresti a sarbatorit includerea in renumita retea internationala de cluburi si locatii de lux, ¬The World¬s Finest Clubs¬. Evenimentul a fost marcat printr-o petrecere tematica ¬Red Carpet¬, in cadrul careia cunoscutul designer Catalin Botezatu a ridicat marele premiul.

Includerea in ¬The World¬s Finest Clubs¬ a facut ca Bamboo sa devina nu doar singurul club din Romania integrat in aceasta retea internationala, ci si singura locatie care poate oferi carduri de membru Finest Clubs. Reprezentantul Bamboo, Catalin Botezatu, a tinut un discurs despre onoarea clubului de a premi premiul si a oferit detalii legate de ce presupune acesta.

Designerul a precizat ca, prin intermediul acestor carduri, clientii beneficiaza de acces liber pentru doua persoane in oricare dintre cele mai exclusiviste cluburi, hoteluri si restaurante din reteaua The World¬s Finest Clubs. Un singur card ofera si accesul in zonele VIP, parcare asigurata, tarife speciale in toate hotelurile de 5 stele, precum si invitatii la toate evenimentele si petrecerile private, organizate de reteaua The World¬s Finest Clubs, pentru o suma de 2 000 euro pe an.

Reteaua, formata din cele mai exclusiviste si luxoase cluburi ale lumii, include atat cluburi cat si restaurante sau hoteluri de prestigiu din: Las Vegas, Paris, Roma, Amsterdam, Ibiza, Miami, Monte Carlo, Tokyo, Beijing, Cape Town, Buenos Aires, New Delhi, New York, Sidney, Toronto, St. Petersurg,etc.