Billy Idol va sustine un concert la Bucuresti!
5/5384
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00

Cine n-a fredonat, macar o data, "White Wedding", "Hot in the City" sau "Eyes Without a Face" Ei bine, aveti acum ocazia s-o faceti impreuna cu "acompaniamentul" original: Events aduce Billy "Baiatul rau" Idol in Bucuresti, la Arenele Romane, pe 10 iulie, de la ora 19.00.

Excentricul artist va sustine in Romania un concert in cadrul turneului sau european de promovare pentru cel mai recent album, Devil's Playground, dar promite solemn ca la Arenele Romane vor rasuna si hiturile sale mai vechi, cele care l-au lansat si consacrat. Alaturi de Billy Idol va urca pe scena si bunul sau prieten, Steve Steavens, cel a carui chitara completeaza perfect vocea si stilul inconfundabil al punkerului.

Spectacolul din 10 iulie este un eveniment unic, de aceea este recomandabila achizitionarea din timp a biletelor de la casa de bilete a Salii Palatului si din reteaua Diverta (incepand cu 22 mai), online, pe www.rol.ro (din 8 mai). De asemenea, organizatorii ofera si posibilitatea rezervarii telefonice, la numarele (021) 311 50 63/4.

Pretul biletelor este de 120 RON pana la 13 iunie, si 150 RON ulterior (daca mai gasiti).

HotNews.ro