Biletele pentru concertul Scorpions, disponibile de azi
1/10796
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
De astazi, biletele la concertul pe care trupa Scorpions il va sustine in decembrie la Romexpo Bucuresti se gasesc in toata reteaua Biletoo! Concertul va avea loc pe 14 decembrie si face parte din Rock 'nᅡRoll ForeverᅡTour 2013!

Incepand de azi, fanii Scorpions pot gasi bilete in toata reteaua de magazine Biletoo, atat din Bucuresti cat si din alte orase ale tarii!

In Bucuresti biletele pot fi gasite la: Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald¬s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1.

Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro si MYTICKET.ro!

Preturile biletelor sunt urmatoarele:
SUPER VIP: 400 leiᅡ - bilet cu loc la tribuna centrala
VIP: 325 leiᅡ - bilet cu loc la tribuna laterala
GOLDEN CIRCLE: 250 lei
NORMAL CIRCLE: 150 lei

Trupa Scorpions s-a afirmat ca fiind cel mai valoros grup heavy al Germaniei! Balada "The Wind of Change / Vantul schimbarii", a fost cel mai bine vandut single al anului 1991. De-a lungul carierei sale, formatia a vandut mai bine de 75 de milioane de albume in intreaga lume.

Concertul ¬SCORPIONS¬ va avea loc pe 14 Decembrie 2013 la Bucuresti, la Pavilionul Central din Romexpo si este un eveniment organizat de Project Events.

Sursa: Project Events