askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Bilete la Seal din18 septembrie

Bilete la Seal din18 septembrie

1/17447
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00

Biletele pentru concertul pe care cantaretul britanic Seal il va sustine la Sala Polivalenta din Bucuresti pe 24 octombrie se vor pune in vanzare incepand cu 18 septembrie, in reteaua Diverta si la casa de bilete a Salii Polivalente, precum si online, la www.bilete.ro incepand cu 12 octombrie.

Pretul unui bilet va porni de la 70 de lei noi, iar concertul, organizat de compania Events, va incepe la ora 19.30.

Seal a devenit cunoscut in Marea Britanie la inceputul anilor 1990, ajungand la un stil care amesteca genuri precum soul, folk, pop, dance si rock.

Seal a vandut mai mult de 15 milioane de albume si a castigat mai multe premii, printre care unul pentru "albumul anului" si "cantecul anului", in 1996, pentru "Kiss from a Rose". Piesa "Kiss from a Rose", introdusa pe coloana sonora a filmului "Batman forever", i-a adus trei premii Grammy in 1996. Piesa a ramas pe locul I in US Billboard pentru 12 saptamani.

Organizatorii concertului din Romania au optat pentru varianta Sala Polivalenta din cauza conditiilor tehnice mai bune oferite de aceasta, deoarece managementul artistului a solicitat un minim de 120db ca nivel permis al sunetului in timpul concertului, lucru devenit imposibil la Sala Palatului in acest moment.

De asemnea, optiunea pentru Sala Polivalenta a fost influentata si de faptul ca aceasta a trecut printr-un proces de renovare, ceea ce a imbunatatit conditiile de acces, dar si pe cele de vizionare a spectacolelor, au declarat organizatorii.

Mediafax

Cauta in site