askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Bamboo sarbatoreste intrarea in "The World"s Finest Clubs"

Bamboo sarbatoreste intrarea in "The World"s Finest Clubs"

1/16867
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Bamboo Bucuresti a devenit recent singurul club din Romania inclus in reteaua internationala `The World¬s Finest Clubs`, formata din cele mai renumite cluburi ale lumii. Pentru a marca aceasta deosebita onoare, Bamboo organizeaza sambata, 14 mai, petrecerea `Red Carpet Night`.

¬The World¬s Finest Clubs¬, reteaua formata din cele mai exclusiviste si luxoase cluburi ale lumii, include, pe langa cluburi, si restaurante sau hoteluri de prestigiu din: Las Vegas, Paris, Roma, Amsterdam, Ibiza, Miami, Monte Carlo, Tokyo, Beijing, Cape Town, Buenos Aires, New Delhi, New York, Sidney, Toronto, St. Petersurg,etc.

Odata cu includerea in ¬World's Finest Clubs¬, Bamboo poate oferi tuturor clientilor interesati carduri de membrii prin care acestia beneficiaza de acces gratuit si tratatie VIP la toate cluburile din lume ce fac parte din reteaua World¬s Finest Club.

Si pentru ca o astfel de distinctie sa fie sarbatorita cum se cuvine, Bamboo imbina atmosfera evenimentelor de pe covorul rosu cu cea mai buna muzica mixata de DJ-ul rezident si organizeaza petrecerea tematica ¬Red Carpet Night¬.

Un eveniment unic, prin care Bamboo celebreaza sambata, 14 mai, onoarea de a fi singurul club din Romania inclus in reteaua internationala ¬The World¬s Finest Clubs¬.