askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Bamboo Mamaia se deschide de 1 mai la hotel Rex

Bamboo Mamaia se deschide de 1 mai la hotel Rex

1/16869
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Clubul Bamboo din Mamaia declara deschis sezonul distractiei si isi intampina clientii intr-o noua locatie, chiar in incinta hotelului Rex, alaturi de invitatii speciali DJ Ravin din Paris si Taraful din Clejani.

In weekendul de 1 mai, iubitorii de distractie aflati pe litoral vor avea parte de petreceri care vor intrece orice asteptari, cu invitati speciali si surprize inedite, atat pe 29 si 30 aprilie, cat si pe 1 mai.

Invitatul care va energiza prima petrecere din noua locatie Bamboo, vineri seara, va fi chiar ¬parintele¬ stilului Buddha Bar, DJ Ravin din Paris. Cel care a remixat si a facut cunoscuta in toata lumea melodia populara romaneasca ¬Cine iubeste si lasa¬, sau piesa interpretata de Loredana Groza, ¬Ionel, Ionelule¬. Stilul muzical va fi cu totul diferit duminica, atunci cand Taraful din Clejani va crea o atmosfera incendiara in Bamboo, cu cele mai cunoscute melodii: ¬Dragostea de la Clejani¬, Dale don Dale, ¬Lume, lume¬, ¬Bordeias¬.

Bamboo nu doar ca se deschide si vara aceasta cu invitati de exceptie, dar isi schimba si pozitionarea, cu una mult mai centrala, si se asociaza astfel cu una dintre primele locatii de lux de pe litoral, hotelul Rex. Cu un design nou si decoruri inspirate din stilul cluburilor din Miami, Bamboo va avea deschidere catre plaja si o capacitate care va permite unui numar mare de petrecareti sa se bucure de programul oferit special odata cu venirea verii.

In weekendul de 1 Mai, Bamboo Mamaia te invita la trei dintre cele mai
incitante petreceri, in noua locatie din incinta hotelului Rex, vineri,
sambata si duminica.