askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Bacio, un artist in stilul Elvis Presley!

Bacio, un artist in stilul Elvis Presley!

1/17581
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Mihai Vulpe, pe numele lui de scena Bacio, s-a nascut in orasul Tg-Jiu pe data de 2 sept 1976 si a urmat Liceul de Matematica-Fizica din Tg-Jiu si Facultatea de stiinte economice din Timisoara.

Dragostea pentru muzica a inceput inca de la o varsta frageda. La 14 ani isi face prima formatie acapella "Little Parfum" si impreuna cu un grup de prieteni inregistreaza un album cu hituri din anii 50. Magia muzicii anilor 50 l-a urmarit mereu si din peisajul acestei decade a ramas impresionat de vocea, atitudinea, charmul lui Elvis Presley.

La varsta de 16 ani isi cumpara prima chitara si incepe sa cante piese din repertoriul lui Elvis iar mai apoi urmarit de imaginea acestui model, compune primele sale piese cum ar fi "Long way to you" "I'm a dreamer" sau "Tonight", cea din urma piesa fiind inclusa si pe albumul tribut "Love Him Tender". Dupa succesul primului concert sustinut, nu au intarziat sa apara ofertele producatorilor din industria muzicala romaneasca.

Lansarea oficiala a lui Bacio incepe odata cu lansarea albumului "Bacio" care contine piese compuse de el. Piesa care deschide albumul "Iluzia ta" ajungand hit in scurt timp beneficiind si de un videoclip difuzat de posturile nationale de tv.

Site-ul oficial al artistului este: www.baciomusic.ro

ghost10dgt, Editor Askmen.ro