askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Aseara Duran Duran si-au facut datoria la Bucuresti

Aseara Duran Duran si-au facut datoria la Bucuresti

1/17403
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00

Greu de gasit o trupa de deschidere autohtona pentru o trupa mare de afara. Directia 5 n-a fost cea mai buna alegere sa incalzeasca atmosfera inainte de explozia de energie marca Duran Duran. Noroc ca "preludiul" n-a tinut decat o jumatate de ora.

Veteranii au ridicat in picioare Sala Palatului din Bucuresti cu hiturile lor de acum doua decenii. Publicul a umplut-o pana la refuz, si-a reactionat prompt la "Hungry like a Wolf" (cantecul de deschidere), "Come Undone", "Some Like It Hot", Notorious", "Ordinary World" si "The Reflex".

Sunetul a fost la inaltime - de asteptat pentru o formatie de asemenea calibru - iar spectacolul de lumini - unul din cele mai reusite din cate s-au vazut in Sala Palatului pana acum.

Simon Le Bon - astazi in varsta de 48 de ani - a demonstrat ca are inca resurse destule sa faca spectacol pret de o ora si jumatate. Vocalul Duran Duran n-a stat linistit aproape deloc, a spus chiar si "Multumesc", a dedicat un cantec unor fetite din fata scenei si a pus audienta in miscare.

Ar fi miscat-o probabil si mai sanatos, daca publicul ar fi avut spatiu suficient sa se desfasoare. Sala Palatului nu e cea mai potrivita alegere, dar, din nefericire, inca nu avem o sala serioasa de concerte. Bine totusi ca vin trupele!

BestMusic

Cauta in site