askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Aris, fiul Andreei Esca, apare in cel mai nou clip Guess Who feat. deMoga

Aris, fiul Andreei Esca, apare in cel mai nou clip Guess Who feat. deMoga

1/16851
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
¬Tot mai sus¬, noua piese semna Marius Moga si Guess Who, are de foarte curand un videoclip de senzatie. Acesta a fost difuzat in premiera pe MTV, iar in cadrul unei emisiuni de la ProFM, artistii ne-au dat mai multe detalii despre videoclip.

Fanii Guess Who au fost surprinsi de intregul videoclip, a carui productie se vede ca a fost una foarte costisitoarea, dar si pentru ca, in clip apare si Marius Moga. Acesta canta la un pian ce este asezat pe acoperisul unui tir aflat in miscare.

Laurentiu Mocanu (Guess Who) a spus la ProFM: "Eu eram in studio cu piesa si ma gandeam cu cine sa colaborez, pentru ca eu nu puteam canta refrenul atat sus pe cat era initial. Am pus mana pe telefon si l-am sunat pe Marius, care a fost foarte spontan, a venit imediat, l-a simplificat si a iesit foarte tare. Si a fost gata in 10 minute".

Laurentiu este si compozitorul versurile din piesa ¬Tot mai sus¬. Colaborarea cu Aris, baietelul Andreei Esca, a venit si ea la fel de spontana ca si featuringul cu Marius Moga, acesta venind chiar cu ideea.

"M-a sunat Marius ca stie un pusti simpatic si fotogenic, foarte potrivit pentru videoclip si asa l-am cunoscut pe Aris", a explicat Guess Who.

Daca credeati insa ca cei doi nu au avut deloc emotii in timpul filmarilor, va inselati. Laurentiu povesteste cum erau sa il ¬piarda¬ pe drum pe Marius: "Eram in tirul care rula cu o viteza de 70 de kilometri, pe soseaua spre Giurgiu si la un moment dat l-am auzit pe Moga strigand de sus. Ideea e ca aluneca pianul cu tot cu el, desi era prins de acoperis".

Dupa ce au incetinit, au rezolvat si aceasta problema, toata lumea putand zambi si relaxa la final. Acum nu ramane decat amintirea momentelor. De regia clipului ¬Tot mai sus¬, s-a ocupat chiar fratele lui Marius, Iulian Moga.