askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Andrea Marin isi promoveaza sotul

Andrea Marin isi promoveaza sotul

1/17459
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00

Cuplul cel mai mediatizat, imediat dupa Moni si Iri, Andreea Marin si Stefan Banica Jr. aplica o noua tehnica de a-si face publicitate. De fapt "Zana surprizelor" este cea care face acest lucru, incercand din rasputeri sa-si promoveze sotul.

Potrivit Antena 3, de indata ce a revenit dupa o binemeritata vacanta, vedeta Televiziunii Romane a dat de stire personal ca sotul ei va canta la cel mai important festival de muzica clasica din lume, BBC Proms. Mai mult de-atat, ea il va insoti pe Stefan Banica la acest festival care are loc la Londra si va realiza un material pe care vrea sa-l prezinte in cadrul emisiunii pe care o realizeaza.

Stefan Banica Jr. va urca pe scena festivalului in ultima seara si va prezenta lumii intregi melodia "Numele Tau" alaturi de soprana Angela Gheorghiu. Promovarea celebrului cantaret pe postul national de televiziune a inceput in urma cu patru ani cand videoclipul melodiei " Te iubesc, femeie" in care apare si Andreea Marin, a fost difuzat in premiera nationala in emisiunea "Surprize, Surprize"

Alina Pavel, Redactia Askmen.ro

Cauta in site